Το χαμόγελό σου όπως και οτιδήποτε άλλο πάνω σου είναι μοναδικό και ξεχωριστό. Δες ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός χαμόγελου που δε σβήνει εύκολα από το μυαλό κανενός.

Χαμόγελο που σαγηνεύει

Οι περισσότεροι συγκρατούν το χαμόγελο γιατί στο νου όλων μας το χαμόγελο συνδέεται με κάτι ευχάριστο. Το χαμόγελο μπορεί να είναι ένδειξη ευχαρίστησης, χαράς, ευφορίας, και άμυνας. Μην ξεχνάς πως αποτελεί ένα πολύ σημαντικό σου όπλο, τόσο στις προσωπικές όσο και στις εργασιακές σου σχέσεις.

Χρησιμοποίησε τα μάτιά σου

Όταν χαμογελάς, να χαμογελάς αληθινά. Γιατί αν το χαμόγελο σου είναι ψεύτικο φαίνεται από τα μάτια. Εννοείται πως το χαμόγελο προέρχεται από το στόμα. Αλλά όταν το χαμόγελο είναι ψεύτικο τα μάτια δεν γίνονται πιο σκιστά όπως θα έπρεπε, και το αποτέλεσμα είναι μία ψεύτικη προσπάθεια να φανείς εύχαρις.

Πρώτο Χαμόγελο

Είτε εργάζεσαι στον τομέα των υπηρεσιών, υποδοχή σε ένα εστιατόριο, ή σε ένα ξενοδοχείο, είτε δουλεύεις σε κατάστημα, ακόμα και αν εργάζεσαι απλά σε ένα γραφείο, ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχτείς έναν πελάτη, έναν συνάδελφο,το αφέντικο, είναι ένα απλό, πρώτο χαμόγελο. Δεν χρειάζεται να ξεκαρδιστείς, ούτε να υπερβάλλεις, απλά να χαμογελάσεις απλά και ειλικρινά. Είναι μία ένδειξη ότι χαίρεσαι που ο άλλος ήρθε κοντά σου.

Χαμογέλασε κοιτώντας τον άλλο

Όταν χαμογελάς κοίτα τον άλλο στα μάτια. Αλλιώς φαίνεται σαν να χαμογελάς με κάτι άλλο, και μπορεί να μεταφραστεί σαν μια πιο ελαφρόμυαλη συμπεριφορά. Μην χαμογελάς και κοιτάς στο κενό. Όταν θέλεις πραγματικά να χαμογελάσεις, φρόντισε να είναι στοχευμένο στο πρόσωπο που θέλεις να απευθύνεις το χαμόγελο.

Πηγή: shape