Φυσικά και δεν υπάρχει λόγος να σου πει μια fashionista πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το κόσμημα στην εμφάνισή σου.

Αυτό που πρέπει πάντα να προσέχεις, είναι να ακολουθείς – στο βαθμό βέβαια που σου αρέσουν – τις πιο hot τάσεις της μόδας σε κάθε σεζόν. Επίσης να μην ξεχνάς ότι, τα κοσμήματα είναι ο πιο οικονομικός τρόπος να απογειώσεις την εμφάνισή σου.

Ένα απλό t-shirt, ένα μονόχρωμο φανελάκι, το περσινό σου φόρεμα, γίνονται -ως δια μαγείας- ό,τι πιο chic και hot με ένα καινούργιο κολιέ, ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια ή μια σειρά φετινά βραχιόλια. Ας δούμε λοιπόν τις κυρίαρχες τάσεις στα κοσμήματα για το φετινό καλοκαίρι.

Floral

Κυρίαρχη τάση για το φετινό καλοκαίρι στα κοσμήματα, είναι η φαντασία που αποπνέουν τα floral σχήματα, τόσο στα κολιέ όσο και στα σκουλαρίκια και τα βραχιόλια.

Σκουλαρίκια, κολιέ και βραχιόλια με σχήματα και χρώματα από λουλούδια, φρούτα, ζωάκια και ό,τι άλλο η μητέρα φύση μας προσφέρει, στολίζουν τα φετινά κοσμήματα

Θαλασσινά μοτίβα

Με αποχρώσεις που παραπέμπουν στα χρώματα της θάλασσας και μοτίφ από τη θάλασσα, με τον αστερία να κρατάει τα σκήπτρα, τα θαλασσινά αξεσουάρ φέρνουν τον αέρα των διακοπών στις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Ethnic

Τα Ethnic και φέτος δίνουν ένα βροντερό παρόν, τόσο με εντυπωσιακά κολιέ, μεγάλα δαχτυλίδια και πολύσειρα βραχιόλια, όλα φτιαγμένα από φυσικά υλικά όπως πολύχρωμες πέτρες και ξύλο.

Γεωμετρικά σχήματα

Μια άλλη τάση που ήταν κυρίαρχη στις προτάσεις των σχεδιαστών για το φετινό καλοκαίρι, είναι τα βραχιόλια σε γεωμετρικά σχήματα, όπως τρίγωνα τετράγωνα και κύβοι.

Μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο σαν ιδέα, αλλά όταν συνδυαστούν σωστά με το ντύσιμό, μπορούν να δώσουν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα άποψη στη συνολική εικόνα.

Διάλεξε λοιπόν τα κολιέ, τα βραχιόλια και τα σκουλαρίκια του φετινού καλοκαιριού θεωρώντας τα, όχι ένα απλό συμπλήρωμα στο ντύσιμό σου αλλά τον βασικό άξονα που θα καθορίσει το στιλ σου.

Μην ξεχάσεις ένα σεβαλιέ δαχτυλίδι. Όχι μόνο είναι διαχρονική μόδα αλλά, είναι πραγματικά ο ορισμός του chic.

Πηγή: fe-mail.gr