Η λέξη «κόσμημα» προέρχεται από το «κοσμώ» που σημαίνει ομορφαίνω. Τα κοσμήματα ομορφαίνουν αυτόν που τα φορά. Γι’ αυτό και διαχρονικά αποτελούν τον πιο λαμπερό τρόπο που επιλέγουν γυναίκες και άνδρες για εκφράσουν τη διάθεσή τους να αρέσουν. Αυτή είναι η καθημερινότητα που απολαμβάνουν όλο το 24ωρο στο Kosmima24! Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στον 1ο όροφο της Πτολεμαίων 31 στη Θεσσαλονίκη, χτυπά η «καρδιά» του κοσμήματος. Στο ιδιόκτητο εργαστήριο χρυσοχοΐας κατασκευάζονται καθημερινά πληθώρα κοσμημάτων, τα οποία είναι διαθέσιμα για παρουσίαση ακριβώς δίπλα στο ανανεωμένο showroom της εταιρίας. kosmima Το πάθος για το κόσμημα αποτελεί μόνιμο κίνητρο για την ομάδα του Kosmima24. Κουβαλώντας μεγάλη παράδοση στην επεξεργασία του κοσμήματος, στόχος δεν είναι μόνο η άριστη εξυπηρέτηση του κοινού, αλλά να «γίνουμε κι εμείς ένα μικρό μέρος στις αγαπημένες στιγμές της ζωής σας», όπως αναφέρει ο υπεύθυνος του Kosmima24, Δημήτρης Δημάσης.

Λαμπερή συλλογή, ατελείωτες επιλογές

Μεγάλο πλεονέκτημα του Kosmima24 είναι ότι συνδυάζει αρμονικά την πλούσια συλλογή του με κοσμήματα μέσα από μια ευρεία γκάμα τιμών που ανταποκρίνονται σε κάθε απαίτηση. Με σύγχρονο εξοπλισμό και άριστη τεχνογνωσία, κάθε κατασκευή κοσμήματος γίνεται με τον αρτιότερο τρόπο. Οι νέες τεχνικές που εφαρμόζονται για επεξεργασία του χρυσού αποδίδουν ένα ανθεκτικό αποτέλεσμα με υψηλή αισθητική ποιότητα, που αποτυπώνεται σε κλασικά ή μοντέρνα σχέδια. jixrtgsp Ακριβώς αυτή η ευελιξία επιτρέπει την προσαρμογή της τιμής στον προϋπολογισμό του πελάτη. Η ατελείωτη κατασκευαστική δυνατότητα που διαθέτει το Kosmima24 αφήνει διαθέσιμες όλες τις επιλογές για το επιθυμητό κόσμημα, με αποτέλεσμα να διατηρείται πάντα σε υψηλό επίπεδο, ο συνδυασμός ποιότητας με προσιτό κόστος για τις ανάγκες του πελάτη.

Η κορυφαία συλλογή με χρυσά βραχιόλια 2018

x7uunhm5 Ξεχωριστή θέση στη λαμπερή συλλογή με χρυσά κοσμήματα 2018 του Kosmima24 κατέχουν τα βραχιόλια. Στη νέα collection με χρυσά βραχιόλια μπορείτε να απολαύσετε βραχιόλια γυναικεία και ανδρικά σε εντυπωσιακά σχέδια μοντέρνα ή σε πιο κλασικές γραμμές για τους λάτρεις των διαχρονικών style. Χρυσά βραχιόλια στα 9, 14 ή 18 καράτια διακοσμημένα με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους που κυκλοφορούν σε όλους τους συνδυασμούς χρωμάτων για να τα ταιριάξετε εύκολα από ένα casual outfit μέχρι μια formal εμφάνιση με αυστηρό dress code.

Αποκτήστε τα στον χώρο σας με ένα κλικ

Το αγαπημένο σας χρυσό βραχιόλι ή οποιοδήποτε από τα υπέροχα κοσμήματα της συλλογής του Kosmima24, έρχεται άμεσα στον χώρο σας με ένα κλικ στο ανανεωμένο online store της εταιρίας, kosmima24.gr. Στο kosmima24.gr έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε με την άνεσή σας στον πληρέστερο online κατάλογο με χρυσά κοσμήματα για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, απολαμβάνοντας μια μοναδική παρουσίαση για το αγαπημένο σας κόσμημα. Ολοκληρώστε τις αγορές σας εύκολα, με ασφάλεια συναλλαγών και άμεση παράδοση στον χώρο σας σε πολυτελή συσκευασία δώρου με εντελώς δωρεάν έξοδα αποστολής σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεστε. Κάθε παραγγελία συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα παραστατικά γνησιότητας για τα καράτια και τις πολύτιμες πέτρες, με πιστοποιήσεις από εγκεκριμένα ινστιτούτα σε Ελλάδα και εξωτερικό.