Για τη νέα συλλογή adidas Women’s Training S/S ’12 που επιδιώκει να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όλες τις γυναίκες που ασκούνται συστηματικά, η adidas συνεργάστηκε με πέντε νέες παγκοσμίου φήμης αθλήτριες και παρουσιάζει προϊόντα που συνδυάζουν τις μοναδικές τεχνολογικές καινοτομίες της με το απαράμιλλο adidas look!

Από τα εντυπωσιακά ελαφριά προϊόντα adizero μέχρι την urban style σειρά Cool Culture, η νέα συλλογή Women’s Training S/S ’12 θα καλύψει ακόμη και τις πιο απαιτητικές!

Τα εντυπωσιακά ελαφριά προϊόντα adizero που ενισχύουν στο maximum την ευελιξία των αθλούμενων διευκολύνοντας τις κινήσεις τους, επανέρχονται ανανεωμένα με νέα σχέδια και ζωντανά χρώματα. Το hit της σειράς, οι ενσωματωμένες θήκες για ipod (media pockets) και miCoach αισθητήρες, ώστε κάθε γυναίκα να ασκείται «έξυπνα», ακολουθώντας το προσωπικό της πλάνο προπόνησης, μέσω της πλατφόρμας miCoach.

Στην νέα σειρά ξεχωρίζει το adizero Supreme παπούτσι, ιδανικό για το γυμναστήριο, καθώς είναι φτιαγμένο από εξαιρετικά εύκαμπτα και ελαφριά υλικά (με βάρος μόλις 138 γρ.), εξασφαλίζοντας μοναδική άνεση κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Τα προϊόντα adizero συνδυάζονται τέλεια με τη νέα τάση εκγύμνασης που προωθεί η adidas και βασίζεται στο πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθούν οι αθλητές πυγμαχίας, με στόχο την ενδυνάμωση όλου του σώματος, τη βελτίωση της ταχύτητας, των αντανακλαστικών και της ικανότητας συγκέντρωσης των αθλητριών!

Με πολύ θηλυκές γραμμές, η σειρά adipure συνδυάζει εξελιγμένα υλικά και σχέδια, τα οποία επιτρέπουν στο σώμα να ασκείται αρμονικά, προστατεύοντας το από τραυματισμούς χάρη στα απαλά και χωρίς ραφές υφάσματα που εξασφαλίζουν τη μέγιστη ελευθερία κινήσεων. Τα προϊόντα adipure είναι κατάλληλα για σπορ όπου απαιτείται μέγιστη άνεση, όπως η yoga και οι ασκήσεις εδάφους.

Ένα ακόμη highlight της νέας συλλογής adidas Women’s Training S/S ‘12 είναι η σειρά Cool Culture, με τα street wear στοιχεία να δίνουν ένα urban «αέρα» στα κλασσικά αθλητικά προϊόντα! Απόλυτα εναρμονισμένο με τη φιλοσοφία της σειράς και το εξαιρετικά ελαφρύ παπούτσι, adizero Culture.

Τέλος, στη νέα συλλογή Women’s Training S/S ‘12 περιλαμβάνονται τα προϊόντα της σειράς Essentials, στην οποία ο μίνιμαλ σχεδιασμός συναντάει τον σπορ χαρακτήρα της adidas και προσφέρει προϊόντα άσκησης, αλλά και casual επιλογές.