Όπως κάθε χρόνο στα διεθνή catwalks οι κορυφαίοι σχεδιαστές έδειξαν απλά outfits και πιο επίσημα σύνολα αλλά και extreme looks. Τα Regalinas υιοθέτησαν μερικές τάσεις και σας παρουσιάζουν μοναδικά κομμάτια από την καινούργια συλλογή που μπορούν να επιλέγονται ξανά και ξανά για τα daily outfits. Βασικό μέλημά μας να είστε ζεστές και sexy όλο τον φετινό χειμώνα, με μοναδικά γυναικεία πουλόβερ και παντελόνια που θα κάνουν τη διαφορά στο σώμα σας!

Cool style

dofsdhi1 Ιδιαίτερο pattern με μοντέρνα ασυμμετρία! Μία ζακέτα που φλερτάρει έντονα με τη θηλυκότητα και το casual στυλ, γίνεται δική σας online. Ζακάρ ύφασμα με γεωμετρικό σχέδιο και ανοιχτή μπροστά, 100% acrylic. Θα κάνει την εμφάνισή σας μοναδική, ενώ συνδυάζεται με όλα τα ρούχα που έχετε αυτή τη στιγμή στην ντουλάπα σας. Και το καλύτερο; Χωρίς να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Αποκτήστε την εδώ.

Cute tailoring

dofsdhi2 Ξεχάστε τα γυναικεία πουλόβερ με ζιβάγκο. Επιλέξτε το πουλόβερ Regalinas, ανοιχτό μπροστά με διπλό σχέδιο, πεσμένους ώμους και μάλλινη επένδυση για να είστε ζεστές και μέσα στα… ροζ! Για τη δουλειά, τη βόλτα και ιδανικό για όλους τους σωματότυπους. Αν θέλετε να κάνετε πιο sexy την παρουσία σας, συνδυάστε το πουλόβερ με ένα crop top, αφήνοντας έξω την κοιλίτσα. Ναι, είναι πάλι της μόδας!

Office look

dofsdhi3 Για το πιο stylish αποτέλεσμα στο γραφείο, επιλέξτε ένα ψηλόμεσο υφασμάτινο καρώ παντελόνι, με πιέτες και τσέπες. Πρωτότυπο και πασπαρτού, αφού θα ταιριάξει κυριολεκτικά με κάθε σας επιλογή. Βάλτε την μπλούζα μέσα από το παντελόνι για να φαίνονται οι πιέτες και η ζώνη. Δοκιμάστε το ανδρόγυνο στυλ με σακάκι, γάντια και flat shoes. Η τελευταία τάση της μόδας.

Sexy αρρενωπή διάθεση με ψηλόμεσο πεντάτσεπο

dofsdhi4 Ευχαριστηθείτε το basic ψηλόμεσο παντελόνι σε χακί. Ιδανικό για τις γυναίκες που θέλουν να δείχνουν πιο ψηλές ή κάνουν τα πόδια τους να δείχνουν πιο μακριά. Ελαστικό, άριστη εφαρμογή, μέχρι τον αστράγαλο ώστε να μπορείτε να γυρίσετε το ρεβέρ για να φαίνεται το μοντέρνο χειμωνιάτικο μποτάκι σας. Αν είστε ψηλή συνδυάστε το με oversize πουλόβερ. Είναι μία από τις τάσεις 2017/18 που θα δείτε στους δρόμους της πόλης. Στην μεγάλη ποικιλία Regalinas θα βρείτε περισσότερα παντελόνια και πουλόβερ για να είστε άνετες και ζεστές κάθε μέρα. Must have το χακί και το βυσσινί, γι’ αυτό αφήστε λίγο στην άκρη το μαύρο. Αν σας λείπει ένα τζιν, διαλέξτε ένα skinny, είναι all time classic. Μεγάλη διαθεσιμότητα σε νούμερα. Last information: Για κάθε αγορά έχετε δωρεάν μεταφορικά και επιστροφές εντός Ελλάδας. Enjoy the shopping in Regalinas!