Καθαρίζουμε τα μανιτάρια χωρίς νερό ή αφαιρούμε την λεπτή στρώση φλούδας όπου βρίσκεται στο επάνω μέρος του και έπειτα τα τεμαχίζουμε σε λεπτές φέτες.
Σοτάρουμε τα μανιτάρια σε 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο που καίει ανακατεύοντας μέχρι να γυαλίσουν και στην συνέχεια ρίχνουμε ψιλοκομμένο το κρεμμύδι, αφήνουμε μέχρι να μαλακώσει, καρυκεύουμε (αλατοπιπερόνουμε) και κατεβάζουμε από την φωτιά.
Αφού βάλουμε το μίγμα μας σε ένα μπολ και το έχουμε αφήσει να κρυώσει προσθέτουμε τα τοματάκια μας κομμένα στα δύο. Σε άλλο μπολ αναμιγνύουμε το υπόλοιπο λάδι το ξύδι και το μέλι, ομογενοποιούμε τα υλικά και περιχύνουμε τα μανιτάρια.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο αφήνοντας τα να ενσωματωθούν. Πλένουμε και κόβουμε τα ραπανάκια ή την ρέβα σε λεπτές φέτες. Πλένουμε και τα μυρωδικά μας, στεγνώνουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί και ψιλοκόβουμε. Τέλος ενώνουμε τα δύο μίγματα και σερβίρουμε.
Τι θα χρειαστείτε:
400γρ. μανιτάρια (κατά προτίμηση λευκά)
3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
αλάτι-πιπέρι
300γρ. τοματίνια σαντορίνης
3 κουταλιές σούπας μπαλσάμικο
1 κουταλιές σούπας μέλι
1 ματσάκι ραπανάκια ή ρέβα
1/2 ματσάκι μαϊντανό
1/2 ματσάκι σχοινόπρασο
1 ματσάκι φρέσκο κάρδαμο