Πριν από 50 χρόνια, ο Pierre Fabre, φαρμακοποιός και οραματιστής εφευρίσκει τη δερμοκοσμητολογία στη Γαλλία παρασκευάζοντας ένα καλλυντικό προϊόν για προβληματικό δέρμα, αλλά με τις ίδιες αυστηρές προδιαγραφές του φαρμάκου.

Το 1978 είχε μια απλή αλλά ιδιοφυή διαίσθηση, να φέρει την ομορφιά στο φαρμακείο.

«Απολαυστικές συνθέσεις, φίνα αρώματα, γοητευτικές και κομψές συσκευασίες αλλά με τις ίδιες απαιτήσεις της φαρμακευτικής έρευνας». Έτσι γεννήθηκε η Galénic.

crmgal1

Παρίσι, οδός Faisanderie. Πρωτεύουσα της μόδας και της δημιουργίας. Τα πρώτα προϊόντα με την υπογραφή Galénic Paris βλέπουν το φως της ημέρας.

Με κληρονομιά μια μοναδική τεχνογνωσία που μεταβιβάζεται από γενιά σε γενιά, η Galénic δημιουργεί και παρασκευάζει καλλυντικά υψηλής ποιότητας.

Με μια στροφή προς την υψηλή ποιότητα, η παρασκευή καλλυντικών προϊόντων υψηλής ποιότητας εγγυάται αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών, δοκιμές και ελέγχους που διενεργούνται από ειδικούς και μια διαδικασία παρασκευής που έχει τελειοποιηθεί στη Γαλλία.

Η τέχνη του συνδυασμού

crmgal2

Οι δημιουργοί των εξαιρετικών συνθέσεών μας, αναζητούν ακατάπαυστα την καλύτερη σύνθεση, προσαρμοσμένη ειδικά ανάλογα με το επιθυμητό καλλυντικό αποτέλεσμα, με τα καλύτερα χαρακτηριστικά δραστικότητας, σταθερότητας και ασφάλειας.

Χάρη στην εμπειρία τους, αξιοποιούν κάθε πτυχή της δημιουργικότητάς τους προκειμένου να αξιοποιήσουν στο έπακρο την ισχύ ενός ενεργού συστατικού και να διατηρήσουν κάθε ίχνος της αποτελεσματικότητάς του, καθώς και όλα εκείνα τα στοιχεία που καθιστούν το προϊόν ευχάριστο στις αισθήσεις.

Έτσι, κάθε σύνθεση της Galénic είναι ουσιαστικά μια ειδική, εξατομικευμένη δημιουργία. Ένα πραγματικό κόσμημα που χρειάστηκε αμέριστη προσοχή στη λεπτομέρεια και απεριόριστο αριθμό δοκιμών, ώστε να επιτευχθούν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ξεφεύγοντας από τις κλασικές τεχνικές παρασκευής που συνίστανται στην έγχυση των ενεργών συστατικών σε υπάρχουσες υφές, στην Galénic η διαδικασία παρασκευής είναι διαφορετική.

Κάθε φορά αντιμετωπίζεται ως νέα πρόκληση, οι κορυφαίοι δημιουργοί επιδιώκουν να βρουν την τέλεια μέθοδο ανάμιξης του ενεργού συστατικού, ώστε να εκφράσει πλήρως το σθένος και την αποτελεσματικότητά του με ασφάλεια.

Η εξαιρετική καλλυντική περιποίηση δεν είναι τυχαία, πρέπει να δημιουργηθεί χωρίς συμβιβασμούς, βήμα προς βήμα, με σεβασμό στην τεχνογνωσία.

Η γαληνική επιστήμη στην υπηρεσία της ομορφιάς

glncre

Η ανακάλυψη του κατάλληλου ενεργού συστατικού είναι το πρώτο σημαντικό βήμα για τη γέννηση ενός καλλυντικού. Αλλά για την Galénic, η επιστήμη δεν σταματά εκεί.

Τα ενεργά συστατικά είναι αποτελεσματικά μόνο αν κάποιος γνωρίζει πώς να διατηρεί τη δραστικότητά τους και πώς διεισδύουν στην επιδερμίδα για να φτάσουν στις στιβάδες του δέρματος.

Οι κορυφαίοι δημιουργοί πρέπει να εφεύρουν την κατάλληλη σύνθεση που θα διατηρεί την αποτελεσματικότητα του δραστικού συστατικού. Μια πρόκληση για να δημιουργήσουν, βήμα προς βήμα, μια μοναδική συνταγή, μια έξυπνη και αποκλειστική.

Έτσι, κάθε σύνθεση είναι καρπός μιας «μοναδικής» συνταγής, μιας μοναδικής δημιουργίας φτιαγμένης στα μέτρα σας.

Το όνειρο ακόμα και των πιο απαιτητικών γυναικών, των δημιουργών Galénic του ομίλου Pierre Fabre μιας εξαιρετικής μάρκας, γίνεται πραγματικότητα!