Τσιγαρίζουμε το μοσχαράκι μας σε λίγο λάδι. Ρίχνουμε και το κρεμμύδι με το σκορδάκι, σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τις ντομάτες λιωμένες στο μούλτι.

Βάζουμε και λίγο νεράκι και αλατοπίπερο και βράζουμε το μοσχάρι μας. Εν τω μεταξύ τηγανίζουμε τα κολοκύθια (ολόκληρα) και τις πατάτες μέχρι να ροδίσουν.

Όταν γίνει το κρέας μας, προσθέτουμε τις πατάτες με τα κολοκύθια στην κατσαρόλα και βράζουμε για 5 λεπτά ακόμα, να μείνει με λίγο ζουμάκι.

Υλικά

1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
1 κιλό μικρά κολοκύθια
4 πατάτες κομμένες σε κύβους
2 -3 ντομάτες παραγινωμένες
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 ποτήρι κρασί
Αλάτι – πιπέρι

Πηγή: greekmasa.gr