Ένας ωραίος τρόπος για να γίνονται τα φαγητά σας μυρωδάτα και να δίνετε επιπλέον γεύση στις σαλάτες σας.
Υλικά:
Σκελίδες σκόρδου (όσες θέλετε)
2 φύλλα δάφνης
1 κλωναράκι ρίγανη
1 κλωναράκι θυμάρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Καθαρίζετε τις σκελίδες σκόρδου (τις αφήνετε ολόκληρες). Όταν καθαριστούν όλες τις βάζετε σε καθαρό γυάλινο μπουκάλι, βάζετε το θυμάρι, τα φύλλα δάφνης και την ρίγανη και στο τέλος γεμίζετε το μπουκάλι με το ελαιόλαδο μέχρι επάνω. Το ανακινείτε λίγο το μπουκάλι και το βάζετε στο ψυγείο.
Πηγή: sintagespareas.gr