Σ’ ένα μέτριο μπολ ανακατεύουμε καλά το τυρί με το αλεύρι. Λαδώνουμε ελαφριά ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο.
Ανάβουμε τη φωτιά σε μέτρια θερμοκρασία. Βάζουμε δύο κουταλιές της σούπας απλωτές σαν τηγανίτες στο τηγάνι.
Περιμένουμε μέχρι το τυρί να λιώσει και οι άκρες του να χρυσοκοκκινίσουν.
Δεν το πειράζουμε καθόλου για 3 λεπτά και στη συνέχεια εύκολα το γυρνάμε και το τηγανίζουμε για περίπου 2 λεπτά ακόμα.
Αφαιρούμε τα τσιπς από το τηγάνι και τα ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί. Συνεχίζουμε με το υπόλοιπο τυρί.
Τα σερβίρουμε τραγανά και λαχταριστά σε θερμοκρασία δωματίου.
Υλικά:
-2 φλιτζάνια παρμεζάνα grana padano τριμμένη
-1 κουταλιά της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-Ελαιόλαδο για το τηγάνι
Πηγή: trome.gr