Βάζουµε όλα τα υλικά της µαρινάτας σε µπολ και τα ανακατεύουµε.

Κόβουµε το φιλέτο ξιφία σε µέγεθος µπουκιάς. Το αραδιάζουµε σε ρηχό σκεύος και περιχύνουµε µε τη µαρινάτα. Σκεπάζουµε το σκεύος και το αφήνουµε για 30΄ στο ψυγείο.

Στο µεταξύ, καθαρίζουµε τα λαχανικά και τα κόβουµε σε µεγάλα καρέ (για σουβλάκι). Τα ντοµατίνια τα αφήνουµε ολόκληρα. Στήνουµε τα σουβλάκια ξεκινώντας µε λαχανικά. Εναλλάξ βάζουµε λαχανικά και ψάρι. Τελειώνουµε πάλι µε λαχανικά. Αλείφουµε όλα τα σουβλάκια µε τη µαρινάτα. Τα αραδιάζουµε σε σχάρα µέσα σε ταψάκι.

Ψήνουµε σε προθερµασµένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15΄-20΄. Κατά διαστήµατα τα γυρίζουµε για να ψηθούν σωστά γύρω γύρω. Ο πιο ωραίος τρόπος είναι να ψήσουµε τα σουβλάκια στη σχάρα, στα κάρβουνα.

Μερίδες 4
Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος ψησίματος 20 λεπτά

Υλικά

700 γραμμ. φιλέτο ξιφία χωρίς το δέρμα
2 χρωματιστές πιπεριές (κίτρινη και πράσινη)
1 μεγάλο άνυδρο ξερό κρεμμύδι
10-12 ντοματίνια τσέρι με σφιχτή σάρκα
Για τη µαρινάτα:
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
Χυμό από 1 λεμόνι
2 κ.σ. μάραθο ψιλοκομμένο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Πηγή: argiro.gr