Γρήγορο και πεντανόστιμο με μια συνταγή που δεν αφήνει περιθώρια αποτυχίας!
Υλικά:
1 πακέτο ταλιατέλες
10 φέτες ζαμπόν
20 φέτες τυρί γκούντα
10 φέτες ένταμ
10 φέτες ρεγκάτο
1 ντομάτα
1 πιπεριά
500 ml κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
Βράζουμε τις ταλιατέλες σε μια κατσαρόλα. Ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά μας εκτός από τις 10 φέτες τυρί γκούντα.
Μόλις βράσουν οι ταλιατέλες τις ρίχνουμε σε ένα ταψί μαζί με τα τυριά , το ζαμπόν, την ντομάτα, την πιπεριά και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά.
Απλώνουμε καλά το ομοιογενές πλέον μείγμα και βάζουμε από πάνω τις 10 φέτες τυρί γκούντα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.
Πηγή: greekcook.gr