Το Survivor All Star έριξε αυλαία το βράδυ της Τρίτης (11/7) και ο Σάκης Κατσούλης με οριακή διαφορά από τον Νίκο Μπάρτζη σήκωσε για δεύτερη φορά την κούπα μετά το 2021. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μάλιστα με το που άκουσε ότι ο σύντροφός της είναι ο νικητής, πέταξε τα τακούνια και έτρεξε ξυπόλυτη στον Σάκη να τον αγκαλιάσει για τη νίκη του, ενώ ακολούθησαν καυτά φιλιά όταν έκλεισαν οι κάμερες.

Αγωνιστικά μιλώντας το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο με βάση τους παίκτες που έμειναν στο παιχνίδι και δεν αποβλήθηκαν λόγω παραβίασης των κανονισμών του ή δεν αποχώρησαν οικειοθελώς όπως ο Στάθης Σχίζας.

Αυτό επισήμαναν δύο γυναίκες που συμμετείχαν φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης και υποστήριξαν ανοιχτά τον Σάκη Κατσούλη. Ο λόγος για την Ασημίνα Χατζηανδρέου που δεν βρέθηκε στις δύο βραδιές του ημιτελικού και του τελικού στο Γαλάτσι λόγω της αποβολής της και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επίσης απούσα καθώς όπως αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες μέσα από τα social media είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο λόγω μίας λοίμωξης του αναπνευστικού που την ταλαιπωρούσε.

«Μπορεί εκείνη τη νύχτα να άκουσες τους άλλους και να μη με υποστήριξες αλλά να ξέρεις σήμερα εγώ σε στηρίζω γιατί έχουμε πει και μία κουβέντα παραπάνω και εγώ δεν ξεχνώ. Ο πρώτος τίτλος του Survivor All Star πρέπει να πάει στον πιο fair παίκτη!… Ο πιο έντιμος παίκτης από το φετινό παιχνίδι! Το πιο ηθικό παιδί! Ο παίκτης που δεν αντιμιλούσε στην παραγωγή και ήταν βράχος. Ο καλύτερος παίκτης αγωνιστικά!» έγραψε η πρώτη σε ανάρτησή της λίγη ώρα πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

«Σάκης! Οτιδήποτε διαφορετικό θα είναι άδικο στα μάτια μου! Όχι μόνο ο καλύτερος αγωνιστικά, η συμβίωση μαζί του ήταν υπέροχη! Ομαδικός σε όλα τα επίπεδα και σεβαστικός! Όλα όσα πρέπει να έχει ο νικητής του All Star και όσοι λέτε ότι έβγαλε πολλά ευρώ μαζί με τη γυναίκα του καλά έκανε. Τα δούλεψε και στερήθηκε μήνες από τη ζωή του. Δεν τους τα χάρισε κανείς, με την αξία τους και μπράβο τους. Δεν καταλαβαίνω γιατί κρίνεται ο νικητής σύμφωνα με το ποσό που έχει μαζευτεί! Καλή επιτυχία Σάκη μου!» έγραψε από τη μεριά της η Ευρυδίκη και αυτή πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Στην αντίπερα όχθη θερμοί υποστηρικτές του Νίκου Μπάρτζη ήταν πέρα από τον Τζέιμς Καφετζή, ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος είχε μια έντονη διαμάχη με τον Σάκη Κατσούλη στον τελικό όταν αναφέρθηκε στην ανθρωποφαγία που τον οδήγησε στο να αποχωρήσει από το παιχνίδι, με τον δεύτερο να ενίσταται και τον παλιό νικητή του Survivor να του ανταπαντάει με μια ανάρτηση-φωτιά κατά τη διάρκεια του live. «Πάντα σου άρεσε να μιλάς εκ του ασφαλούς και ποτέ μπροστά στα γεγονότα».

Ο δεύτερος που… ψήφιζε «δαγκωτό» Νίκο Μπάρτζη ήταν ο «προδομένος», άλλοτε φίλος των Κατσούλη-Ρουμελιώτη και τώρα ξένος με το ζεύγος Τριαντάφυλλος, ο οποίος υπήρξε και από τους πρώτους που σχολίασαν το αποτέλεσμα της βραδιάς. «Αντιμετώπισες τους φίλους του Σάκη, της Δαλάκα, του Μάριου – Νίκο Μπάρτζη μη ξεχνάς πως πέρασες από 200 ψηφοφορίες και τα κατάφερες».

Σε αυτόν… αφιέρωσαν πολλοί χρήστες του Twitter τα σχόλιά τους για τη νίκη του Σάκη Κατσούλη, την οποία… τρόλαραν με τον τραγουδιστή και πρώην Survivor.