Καταιγιστικές ήταν για ένα επεισόδιο ακόμη οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά «Σασμός» που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (30/5) μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Οι τηλεθεατές, μάλιστα, το περίμεναν πως και πως αυτό το επεισόδιο καθώς το τρέιλερ φανέρωνε ότι μετά από πολύ καιρό η Αργυρώ και ο Αστέρης θα αντάμωναν και θα μιλούσαν.

Ο Αστέρης (Ορφέας Αυγουστίδης) και η Αργυρώ (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη) συναντήθηκαν τυχαία στη μέση του δρόμου και συνομίλησαν για πρώτη φορά μετά το ταξίδι του πρώτου στα Γιάννενα ύστερα από την αθώωσή του. Από την επιστροφή της στην Κρήτη και μετά, οι δρόμοι τους δεν είχαν διασταυρωθεί.

Η Αργυρώ βρισκόταν στο Ρέθυμνο για ψώνια με τη μητέρα της, τη Μαρίνα. Πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητό της έπεσε τυχαία πάνω στον Αστέρη. Και οι δύο ήταν φανερά αμήχανοι.

Η Αργυρώ μεταξύ άλλων μίλησε στον Αστέρη για πρώτη φορά για την οικογένειά της, αλλά και για τον γιο της, λέγοντάς του μάλιστα ψεύτικη ηλικία – ενός έτους – για να μην του εγείρει καμιά υποψία ότι ο μικρός Πετρής μπορεί να είναι δικό του σπλάχνο. Στο τέλος εκείνος την άγγιξε, της είπε να τον μην τον φοβάται και της ζήτησε από εδώ και στο εξής να λένε μια καλημέρα φυσιολογική κάθε φορά που θα πέφτει ο ένας πάνω στον άλλον.

Το Τwitter ενθουσιάστηκε με τη συνάντηση αυτή, πανηγύρισε, συγκινήθηκε, οριακά ανέπνεε και οι χρήστες του εξέφρασαν την επιθυμία να είναι ξανά μαζί το πρώην ζευγάρι.