Μια ηλικιωμένη γυναίκα που σίγουρα δεν θυμίζει σε τίποτα τις συνομήλικές της έχει εντυπωσιάσει τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης με τις μοντέρνες και ιδιαίτερες φωτογραφίες της.

Τη χαρακτηρίζουν ως την πιο «cool γιαγιά» και η ίδια ποζάρει σε μια Harley Davidson φορώντας δερμάτινα ή σε ένα εντυπωσιακό παραδοσιακό κινέζικο φόρεμα. Από τη συνταξιοδότησή της, η γιαγιά από την επαρχία Fujian της Κίνας, έχει επιδοθεί σε ένα ταξίδι σε περιοχές της χώρας που είχε ονειρευτεί να επισκεφθεί όπως το Θιβέτ. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail δείχνουν την 73χρονη συνταξιούχο που λέγεται Huang Yanzhen να ποζάρει με χάρη. Φοράει πολύχρωμα ρούχα καθισμένη σε μια καφετέρια με το ντύσιμό της να θυμίζει περισσότερο μια νεαρή γυναίκα.

Από πιο μικρή ηλικία ονειρευόταν να δει την ομορφιά του Θιβέτ αλλά έπρεπε να εργαστεί σκληρά για την οικογένειά της και έτσι δεν μπορούσε να το επισκεφτεί. Ωστόσο, όταν συνταξιοδοτήθηκε συνειδητοποίησε ότι τελικά θα ήταν σε θέσει να επιτύχει το όνειρό της αλλά και να επιμεληθεί τον εαυτό της όπως οι νέες γυναίκες.

Ο 31χρονος φωτογράφος Jesse Ding γνώρισε την 73χρονη μέσω της νονάς του και αποφάσισε να την απαθανατίσει σε μια ξεχωριστή φωτογράφηση.

Όπως αποκαλύπτει, ήταν πολύ συνεργάσιμη γι’ αυτό βγήκε πολύ καλό το αποτέλεσμα της φωτογράφησης και έχει μεγάλη απήχηση στο διαδίκτυο.

Κάποιοι μάλιστα σχολίασαν ότι είναι πολύ «ωραίο να γερνάς με χάρη» και ότι στις φωτογραφίες βλέπουν μια γυναίκα με χάρη που δε θέλει να μεγαλώσει αλλά με την καλή έννοια.

εασθ

111 222 333 444 555 666 777 888 987 999