Mπορείτε  να αυξήσετε τις πιθανότητες να νιώσει κάτι παραπάνω για εσάς και να «κολλήσει», ακολουθώντας ορισμένες βασικές συμβουλές…

-Ακούστε την. Μπορεί να σας φανούν βαρετά τα όσα λέει, αλλά οι γυναίκες συνήθως εκτιμούν αρκετά αυτούς που είναι ανοιχτοί στο να ακούσουν τα προβλήματά τους και διατίθενται να δώσουν λύσεις σε αυτά.

-Κάντε της κομπλιμέντα. Αν π.χ. στο πρώτο ραντεβού έχει στολιστεί υπερβολικά, πείτε της κάτι που θα την κολακέψει και το κυριότερο θα δείξει ότι έχετε συνειδητοποιήσει πόσο χρόνο σπατάλησε για να προετοιμαστεί.

– Κοιτάξτε την στα μάτια. Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να μιλάς σε κάποιον και αυτός να αγναντεύει το άπειρο.

– Κάντε την να γελάσει. Οι γυναίκες εκτιμούν αφάνταστα και ενίοτε ερωτεύονται όσους τις κάνουν να περνούν καλά και να γελάνε- ακόμα και αν οι τελευταίοι δεν διαθέτουν και την καλύτερη εξωτερική εμφάνιση.

-Η ευγένεια είναι το παν. Δείξτε της ότι έχετε τρόπους και αγωγή, με οποιαδήποτε αφορμή.

– Φροντίστε τον εαυτό σας. Θα ακουστεί ρηχό, αλλά η εμφάνιση μετράει. Για την ακρίβεια είναι η πρώτη εντύπωση που δίνετε σε αυτόν που βρίσκεται απέναντί σας και για αυτόν ακριβώς τον λόγο θα πρέπει να είναι προσεγμένη.

-Αφήστε την να σας κυνηγήσει. Το πιο κοινό λάθος που κάνουν οι περισσότεροι άνδρες όταν γνωρίζουν μια ελκυστική κοπέλα είναι ότι σκέφτονται αρκετές φορές ανάποδα. Αποφασίζουν βιαστικά ότι η συγκεκριμένη κοπέλα είναι αυτό που ζητάνε και ξεκινούν έναν «αγώνα» για να την κερδίσουν, με αποτέλεσμα εκείνη όπου… φύγει φύγει.

Πηγή: in2life.gr