Μια παρέα από έξι φίλες που ήθελε να βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία κατάφερε να προκαλέσει… πονοκέφαλο στους χρήστες του Reddit.

Κι αυτό γιατί ενώ βλέπουμε έξι γυναίκες, μετράμε 5 ζευγάρια πόδια, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στη φωτογραφία. Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό;

Ουσιαστικά αυτό που βλέπουμε με μια πρώτη ματιά είναι ότι η γυναίκα που κάθεται στη μέση της φωτογραφίας φαίνεται να έχει σώμα αλλά όχι πόδια. Οι εξηγήσεις που δόθηκαν από τους χρήστες είναι πολλές.

«Τα πόδια του δεύτερου κοριτσιού είναι πίσω από τα πόδια του πρώτου κοριτσιού. Νομίζω», έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Στην πραγματικότητα νομίζω ότι η πρώτη κοπέλα έχει πάρει τα πόδια της δεύτερης κοπέλας». Ένας τρίτος έδωσε μια πιο περίεργη εκδοχή, γράφοντας: «Το νούμερο ένα έχει τα πόδια της σταυρωμένα, δεν υπάρχει σχίσιμο στο γόνατο. Το νούμερο δύο έχει μόνο ένα πόδι ορατό, το σχίσιμο είναι στο γόνατο. Αυτά τα πόδια αναμειγνύονται μεταξύ τους».

Η εξήγηση

Η κοπέλα που κάθεται στην τρίτη θέση από αριστερά γέρνει προς τα δεξιά και στην πραγματικότητα το δεύτερο ζευγάρι από πόδια ανήκουν σ΄εκείνη. Αυτό φαίνεται να αφήνει τη δεύτερη κοπέλα χωρίς πόδια, αλλά αυτό που συμβαίνει είναι ότι το μαύρο παντελόνι που φορά δεν ξεχωρίζει από το χρώμα του καναπέ, ενώ τα πόδια της κρύβονται πίσω από την πρώτη κοπέλα. Η εικόνα παρακάτω θα σας βοηθήσει να το αντιληφθείτε.