Η απόφαση ενός ζευγαριού να δείξει μέσω των social media τον τρόπο που επέλεξε να κάνει τον γάμο του έκανε τους χρήστες του διαδικτύου να στέλνουν… συλλυπητήρια. Η νιόπαντρη Jordan Bussey ζήτησε από όλους τους παρευρισκόμενους να φορέσουν μαύρα στη μεγάλη της μέρα – παρόλο που ο γάμος επρόκειτο να γίνει σε εξωτερικό χώρο στη μέση του καλοκαιριού.

Κι ενώ οι καλεσμένοι φάνηκε να ακολούθησαν το περίεργο αίτημα της Bussey, όσοι είδαν το πλέον viral βίντεο από την εκδήλωση συνέκριναν τη γιορτή της αγάπης με… μνημόσυνο.

«Λυπάμαι για την απώλειά σας», σχολίασε ένας από τους 11 εκατομμύρια TikTokers που παρακολούθησαν το βίντεο.

«Η πρώτη μου σκέψη γι’ αυτό πριν διαβάσω το κείμενο ήταν: “Ω, είναι κηδεία”», σημείωσε ένας άλλος.

Ευτυχώς, η νύφη ήταν πολύ απασχολημένη με το να εκστασιάζεται για τα κομψά σύνολα των καλεσμένων της και να χαίρεται με άλλα, πιο θετικά σχόλια.

«Θα ήμουν ΤΟΣΟ χαρούμενη αν λάμβανα μια πρόσκληση γάμου που να λέει “μαύρη ενδυμασία”. Αφαιρεί όλο το άγχος από το να βρεις κάτι να φορέσεις!!! Το λατρεύω!» σημείωσε κάποια.

«Το μαύρο είναι πολύ καλό dress code γιατί είναι τόσο εύκολο για τους καλεσμένους! Τόσο κοινό χρώμα και μπορούν να πάρουν τα πάντα σε μαύρο», έγραψε κάποιος άλλος, ενώ ένας άλλος χρήστης το χαρακτήρισε «αριστοκρατικό».

«Οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι η μαύρη ενδυμασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλες εκδηλώσεις, όχι μόνο για κηδείες;» ρώτησε ένα άτομο. «Αυτός ο γάμος φαίνεται υπέροχος με όλα μαύρα».