Έχετε έρθει για λίγες μέρες στην Αθήνα και με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν ονειρεύεστε νησιά; (Ξε)μείνατε στην πόλη κι αναζητάτε μια μικρή εξόρμηση που να θυμίζει καλοκαίρι;

Η μήπως η Αθήνα είναι ο ενδιάμεσος προορισμός σας και δεν θέλετε να μείνετε λεπτό στον «καύσωνα» της πόλης;

Σε όποια κατηγορία από τις παραπάνω κι αν ανήκετε, η Olympic Cruises έχει για εσάς την πιο ταξιδιάρικη μονοήμερη εκδρομή για όλο το χρόνο, ανεβάζοντας τον πήχη στον τομέα της κρουαζιέρας.

Με motto «Μια ημέρα, τρία νησιά, χίλιες αναμνήσεις» χαρίζει στον επισκέπτη αμέτρητες εικόνες και εμπειρίες μέσα σε μόλις 12 ώρες!

Συγκεκριμένα, μέσα σε 1 μόλις μέρα σας προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη, πολυτελή και value for money απόδραση σε Ύδρα, Πόρο και Αίγινα.

Πώς; Από το πρώτο λεπτό που θα κάνετε την κράτηση σας θα το νιώσετε. Η εταιρεία αναλαμβάνει –εφόσον το επιθυμείτε- τη μεταφορά σας στο υπερσύγχρονο πλοίο, του οποίο μάλιστα οι σταθεροποιητές πλεύσεις και το Bowthruster, εξασφαλίζουν ευελιξία, ταχύτητα και σταθερότητα ακόμη και τις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Αφετηρία σας η περιοχή της Μαρίνας Φλοίσβου (πλησίον γηπέδου TAE-KWON-DO) καθημερινά και καθ’όλη τη διάρκεια του έτους! Στο πλοίο θα απολαύσετε την άνεση που παρέχουν τα 3 τεράστια εσωτερικά σαλόνια πολλαπλής χρήσης, τα 2 πλήρως εξοπλισμένα Bar –με bartenders απόφοιτους του Bar Pholosophy!- και φυσικά χώρους όπου μπορείτε να παραδοθείτε στην νόστιμη ελληνική και μεσογειακή κουζίνα του.

Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας η ορχήστρα παίζει μουσική ώστε να απολαύσετε με ρυθμό τα υπέροχα θαλασσινά τοπία αλλά και να διασκεδάσετε χορεύοντας όταν το κέφι ανέβει. Εντός του πλοίου υπάρχει οπτικοακουστικό σύστημα με οθόνες LCD από το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε ενημερωτικά videos, ενώ υπάρχει διαθέσιμο κατάστημα για σουβενίρ.

Όσο για τα νησιά που θα δείτε… μάλλον τα λόγια είναι περιττά και το επόμενο βήμα για να βρεθείτε κοντά τους θα πρέπει να λέγεται: booking στην Olympic Cruises.

Ώρα άφιξης: 8.00, Επιστροφής: 19.30
Τιμή: €49/άτομο (1 παιδί έως 12 ετών δωρεάν)
(Αγίου Γεωργίου & 25ης Μαρτίου, Νέο Ψυχικό, τηλ. +30 2111 882220, www.olympiccruises.gr)