Θα μπορούσε να είναι ο απόλυτος προορισμός για ένα ανδρικό bachelor πάρτι. Άλλωστε η διακόσμησή του περιέχει πολλά «ανδρικά» στοιχεία.

Ωστόσο, το Chalet Quezac στις γαλλικές Άλπεις δεν απευθύνεται μόνο σε άντρες, αλλά σε όσους μπορούν να βγάλουν από τον τραπεζικό τους λογαριασμό από 12.500 έως 47.000 ευρώ για μια εβδομάδα.

Το πολυτελέστατο σαλέ βρίσκεται στο περίφημο resort Tignes, Les Brevieres, της Γαλλίας και μπορεί να φιλοξενήσει έως 16 άτομα.

Τη διακόσμησή του υπογράφει ο Guerlain Chicherit (επαγγελματίας σκιέρ και οδηγός ράλι), ο οποίος άντλησε την έμπνευσή του από την αθλητική του καριέρα.

Η ομάδα του σαλέ που θα φροντίσει να ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη και απαίτηση αποτελείται από το διευθυντή, έναν έμπειρο σεφ, οικονόμους και προσωπικό σοφέρ. Προσφέρεται πρωινό και απογευματινό τσάι κάθε μέρα, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να ζητήσουν από το σεφ να ετοιμάσει ένα ειδικό μενού, σύμφωνα με τα γούστα τους.

Οι υπεύθυνοι του σαλέ μπορούν ακόμη να κανονίσουν για μεταφορά με ελικόπτερο, για την ενοικίαση εξοπλισμού για σκι και σνόουμπορντ, καθώς επίσης για υπηρεσίες σπα αλλά και φύλαξη ανηλίκων.

Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από τις εγκαταστάσεις μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της η Telegraph.