Raffles Singapore το λένε και είναι ένα από τα διεθνή σύμβολα του jet set, το ξενοδοχείο που επιλέγουν οι μεγιστάνες του πλανήτη από το 1887.

Το Raffles είχε κλείσει για 2 ολόκληρα χρόνια για να ανακαινιστεί και πολλοί αναρωτιόνταν πώς θα αντισταθμίσει τις απώλειες.

Ανοίγοντας όμως ξανά τις πύλες του αυτόν τον μήνα, έγινε αμέσως σαφές πως η αριστοκρατία δεν το ξέχασε καθόλου!

Ακόμα πιο μεγαλοπρεπές και πολυτελές λοιπόν, οι σουίτες του έγιναν πιο ευρύχωρες και φωτεινές, όπως και οι υπηρεσίες του ακόμα πιο exclusive. Και όταν λέμε exclusive, εννοούμε προσωπικό 500 ατόμων για 103 δωμάτια.

Προσωπικός μπάτλερ είναι πλέον διαθέσιμος σε κάθε δωμάτιο, όπως και ένα παραφουσκωμένο σετ γευμάτων και δείπνων ακόμα και για τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Ιδιαίτερο μέλημα δόθηκε στην αναβάθμιση του από κάθε άποψη ιστορικού μπαρ του ξενοδοχείου, του περιβόητου Long Bar, εκεί που γεννήθηκε δηλαδή το δημοφιλές κοκτέιλ Singapore Sling!

Παρά τη δραστική ανακαίνιση, το μεγαλοπρεπές αποικιοκρατικό στιλ του ξενοδοχείου παρέμεινε άθικτο, σεβόμενο τη μακρά κληρονομιά του στον luxury τουρισμό.

Το Raffles έγραψε μόνο μια από τις πιο χρυσές σελίδες του διεθνούς jet set και είναι ξανά εδώ για να δώσει σάρκα και οστά σε όσα το πολύ χρήμα μπορεί να αγοράσει…