Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στον κόσμο για να συμμετάσχετε σε διασκεδαστικά φεστιβάλ, να τιμήσετε μερικές σημαντικές επετείους και να ανακαλύψετε τα μυστικά της κουλτούρας άλλων πολιτισμών.

Από την Αγγλία ως την Αμερική και από την Ισπανία ως το Βέλγιο, η Telegraph μας παρουσιάζει δέκα λόγους για μοναδικές αυγουστιάτικες αποδράσεις.

Isle of Wight, Αγγλία – Για τον αγώνα σκαφών

Ένα από τα πιο μεγάλα γεγονότα του καλοκαιριού, η Cowes Week, διοργανώνεται φέτος από τις 2 έως τις 9 Αυγούστου και είναι ένα αθλητικό γεγονός έντονα αγωνιστικό. Είτε απολαύσετε τη Ρεγκάτα από σκάφος ή από τη στεριά θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, με αποκορύφωμα το σόου πυροτεχνημάτων, που έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Παρασκευής, 8 Αυγούστου.

Notting Hill, Αγγλία – Για το Καρναβάλι

Το μεγαλύτερο πάρτι του Λονδίνου και το μεγαλύτερο φεστιβάλ δρόμου της Ευρώπης αξίζει την προσοχή σας, μόνο και μόνο για να διασκεδάσετε με τις εξωφρενικές φορεσιές και την επηρεασμένη από την Καραϊβική μουσική.
Φέτος η κεντρική διοργάνωση αφιερωμένη στα παιδιά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Αυγούστου, ενώ για τους ενήλικες τη Δευτέρα 25 Αυγούστου, με τις καρναβαλικές ομάδες να ξεκινούν τις παρελάσεις στις 9 το πρωί και να σταματούν περίπου 10 ώρες αργότερα.

Εδιμβούργο, Σκωτία – Για το φεστιβάλ Fringe

Για σχεδόν ολόκληρο το μήνα το Εδιμβούργο αφήνει στην άκρη την συνήθη ευγένεια του και μεταμορφώνεται σε ένα εικοσιτετράωρο φοιτητικό πάρτι. Το διάσημο φεστιβάλ Fringe, από την 1η έως τις 25 Αυγούστου, θα πλημμυρίσει την πόλη με εορταστική διάθεση και δεκάδες εκδηλώσεις και μεγάλους και νέους 12 ετών και άνω.

Νεβάδα, ΗΠΑ – Για το Φεστιβάλ Burning Man

Στις 25 Αυγούστου, η Black Rock City στην έρημο της Νεβάδα έρχεται πάλι στη ζωή για το φεστιβάλ Burning Man. Εάν είστε αρκετά τυχεροί ώστε να βρείτε εισιτήρια θα είστε ένας από τους 60.000 από όλο τον κόσμο, οι οποίοι φτάνουν εδώ για το φεστιβάλ και περνούν μια εβδομάδα στην απομακρυσμένη έρημο μακριά από τον έξω κόσμο, απολαμβάνοντας μια ξεχωριστή εμπειρία τέχνης και μουσικής.

Dorset, Αγγλία – Για το
Φεστιβάλ Κινηματογράφου ταξιδιωτικής περιπέτειας

Η Lois Pryce (φωτογραφία), συγγραφέας και τυχοδιώκτης, είναι επίσης συν-ιδρυτής αυτού του φεστιβάλ. Όπως υποδηλώνει το όνομα της, αναμένουμε μια κινηματογραφική γιορτή με πρωταγωνιστές τλομηρούς και γενναίους ταξιδιώτες. της τολμηρή και γενναία.

Παναμάς, Αμερική – Για την 100η επέτειο της διώρυγας του Παναμά

Η 15η Αυγούστου είναι η 100η επέτειος της διάνοιξης της Διώρυγας του Παναμά, ένα θαύμα της μηχανικής, που συνδέει τον Ατλαντικό με τον Ειρηνικό. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γιορτάσει κανείς την επέτειο, από μια κρουαζιέρα.

Ισπανία – Για τον αγώνα ποδηλασίας Vuelta

Ο τελευταίος από τους τρεις μεγαλύτερους αγώνες επαγγελματικής ποδηλασίας ξεκινά στην Ισπανία στις 23 Αυγούστου, τερματίζοντας 23 ημέρες και 21 εξαντλητικά στάδια αργότερα στην πόλη της Γαλικίας, Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα. Μετά από μια πρόωρη έξοδο στο Tour de France, ο Βρετανός Chris Froome θα συμμετάσχει στον αγώνα ως μεγάλο φαβορί. Μερικές από τις πιο ελκυστικές πόλεις στη διαδρομή του τρέχοντος έτους περιλαμβάνουν τις Κάντιθ, Κόρδοβα, Παμπλόνα και Santander.

Βέλγιο – Για την εκατονταετηρίδα του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου

Η 4 Αυγούστου σηματοδοτεί την 100η επέτειο από το ξέσπασμα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Μπορείτε να τιμήσετε την επέτειο με ένα αυγουστιάτικο ταξίδι στα πεδία των κυριότερων μαχών.

Νέα Υόρκη – Για την εβδομάδα εστιατορίων

Η εβδομάδα εστιατορίων στη Νέα Υόρκη διαρκεί στην πραγματικότητα πολύ περισσότερο από μία εβδομάδα, εν μέρει επειδή υπάρχουν τόσα πολλά εστιατόρια που συμμετέχουν, με το καθένα να προσφέρει χαμηλότερες τιμές από ότι συνήθως. Διαρκεί ως τις 15 Αυγούστου.

Βιετνάμ – Για το Φεστιβάλ Φαντασμάτων ( Tet Trung Nguyen)

Το Tet Trung Nguyen ή το Φεστιβάλ Φαντασμάτων, στις 10 Αυγούστου, είναι μια περίοδος που οι οικογένειες τιμούν τους προγόνους τους. Για να εξασφαλίσουν ότι το πνεύμα τους θα ανέβει στον επάνω κόσμο, οι οικογένειες κάνουν προσφορές στους ναούς και στήνουν μεγάλα τραπέζια στο ύπαιθρο, φορτωμένα με τοπικές σπεσιαλιτέ, κρεατικά, πιάτα με ρύζι και γλυκά.