Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε στο γραφικό χωριό της Αρίστης, το Aberratio, µε την απρόσκοπτη θέα στους βράχους της Αστράκας και στην κοιλάδα του Βοϊδοµάτη, υπηρετεί µε συνέπεια το όνοµά του, που είναι άλλωστε εµπνευσµένο από τη χαλάρωση και την ευεξία.

Το κεντρικό πέτρινο αρχοντικό που το στεγάζει, πιστό στην τοπική αρχιτεκτονική, µοιάζει µε φυσική συνέχεια του οικισµού, δίνοντας την αίσθηση σπιτιού. Την ίδια θαλπωρή νιώθουµε µε το που διασχίζουµε την επιβλητική του πόρτα και αντικρίζουµε το εντυπωσιακό lobby.

Τόσο οι πέτρινες καµάρες και τα country style έπιπλα, όσο και το επιβλητικό µοναστηριακού τύπου τραπέζι της reception και η ξύλινη σκάλα που οδηγεί στα ενδότερα συνωµοτούν στο να νιώσουµε αµέσως οικεία.

Αυτός άλλωστε ήταν και ο σκοπός του Κώστα και της Πόπης Τζάνου, οι οποίοι ως άψογοι οικοδεσπότες µας καλωσορίζουν στα σαλόνια που φέρνουν στο μυαλό εικόνες από γαλλική εξοχή και µας προτρέπουν να βυθιστούµε στους άνετους καναπέδες µπροστά στο αναμμένο τζάκι.

Όσο για τα 12 υψηλής αισθητικής δωµάτιά του, ψηλοτάβανα και φωτεινά σε γήινες αποχρώσεις, αποπνέουν ροµαντισµό, ενώ προσφέρουν όλες τις πολυτέλειες για µια ονειρεµένη διαµονή. Coco-mat κρεβάτια, πουπουλένια παπλώµατα, µπανιέρες ή καµπίνες υδροµασάζ και προϊόντα περιποίησης Apivita κάνουν αισθητή τη διαφορά!

Μια ακόµα έκπληξη µας περιµένει στο κοµψό εστιατόριο, µε ένα πλούσιο πρωινό όπου σπιτικές µαρµελάδες, γευστικά ροφήµατα και παραδοσιακές πίτες µάς λένε την πιο γευστική «καληµέρα»!