Τα μπισκότα Παπαδοπούλου «ταξιδεύουν» στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων προσφέροντας γλυκές στιγμές απόλαυσης και μοναδικές ώρες ξεγνοιασιάς και κεφιού στο χιόνι.

Την Κυριακή 9 Μαρτίου μία ξεχωριστή έκπληξη περίμενε τους λάτρεις του χιονιού στο χιονοδρομικό κέντρο, όπου η πιο σοκολατένια λατρεία, τα Γεμιστά Παπαδοπούλου, και τα πολυαγαπημένα μπισκότα των παιδιών, τα Mascot, γλύκαναν όλους τους επισκέπτες και έδωσαν ενέργεια για ακόμη περισσότερη δράση, εντυπωσιακά άλματα και γρήγορες καταβάσεις. Επίσης, η αγαπημένη φιγούρα των παιδιών, ο Μασκοτούλης, και η παρέα του διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους με τα ταχυδακτυλουργικά τους, έπαιξαν μουσική, χόρεψαν και τραγούδησαν με τους μικρούς τους φίλους και προσέφεραν άφθονο γέλιο σε όλους.

Σημειώνεται ότι τα αγαπημένα μας Caprice, Γεμιστά και Mascot βρίσκονται στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και στο νέο πάρκο διασκέδασης «Παπαδοπούλου Snow Fun Park» από την αρχή της χειμερινής σεζόν. Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ποικίλες ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες με έλκηθρα, snow-tubes, πέδιλα και σανίδες υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων δασκάλων.

Με τη χορηγία αυτή στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων τα μπισκότα Παπαδοπούλου χαρίζουν χαμόγελα, διασκεδαστικές εμπειρίες και γλυκές αναμνήσεις σε όλους τους λάτρεις του χιονιού.