Μια νέα εμπειρία πολυτελούς διαμονής ανακοίνωσε η Airbnb, την Airbnb Luxe, τα καταλύματα της οποίας θα φτάνουν ανά διανυκτέρευση το ποσό των 15.000 δολαρίων.

Εκείνοι που έχουν στη διάθεσή τους τόσα χρήματα, θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 πολυτελείς επιλογές κατοικιών παγκοσμίως, εξασφαλίζοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Τα καταλύματα που θα συμμετέχουν στο νέο αυτό προφίλ της πλατφόρμας ενοικίασης σπιτιών θα κρίνονται βάσει 300 παραμέτρων, έτσι ώστε να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις αναφορικά με την τοποθεσία, την λειτουργικότητα, το περιβάλλον, τις προσφερόμενες υπηρεσίες, καθώς και το design του κάθε χώρου.

Στη λίστα πολυτελείας της Airbnb μπορεί να βρει κανείς από ολόκληρα ιδιωτικά νησιά μέχρι και μεσαιωνικά κάστρα, οι τιμές των οποίων ξεκινάνε από 14.000 ευρώ την εβδομάδα, αγγίζοντας ακόμη και το ένα εκατομμύρια δολάρια!

Φυσικά, οι προσφερόμενες υπηρεσίες ανταποκρίνονται στα αστρονομικά ποσά ενοικίασης των κατοικιών και συμπεριλαμβάνουν 24ωρη επικοινωνία με οργανωτή ταξιδιού, έτσι ώστε να διασφαλίζεται ότι η εμπειρία του κάθε επισκέπτη θα είναι μοναδική και έτσι ακριβώς όπως την έχει φανταστεί. Μεταξύ των «καθηκόντων» του η διευκόλυνση κατά το check in, η συμμετοχή σε τοπικές δραστηριότητες και η παροχή υπηρεσιών όπως ιδιωτικός σεφ, φροντίδα παιδιών κ.α.