Εκτός από τα γνωστά και μη εξαιρετέα «fanboys» της Apple, υπάρχουν και εκατομμύρια άλλοι κάτοχοι iPhone που δεν έχουν τη διάθεση ή τη δυνατότητα να αγοράζουν κάθε νέο μοντέλο του δημοφιλούς smartphone. Σε αυτούς στηρίζει η Apple την αισιοδοξία της για την εμπορική επιτυχία του επερχόμενου iPhone 6. Και εξηγούμαστε:

Πρόσφατη έρευνα της Morgan Stanley σε συνδρομητές και των τεσσάρων μεγάλων παρόχων κινητής τηλεφωνίας στις ΗΠΑ (AT&T, Verizon, Sprint και T-Mobile) έδειξε ότι η πλειοψηφία κατόχων iPhone διαθέτει ακόμη το iPhone 4 ή το iPhone 4S.

Αυτό σημαίνει (σύμφωνα με την ανάγνωση της Apple) ότι πέρα από τις εγγυημένες πωλήσεις του iPhone 6 στους φανατικούς, θα ενδιαφερθούν και πολλοί από αυτούς που θέλουν να αναβαθμίσουν το παλαιότερο iPhone τους.

Αν μάλιστα το iPhone 6 διαθέτει τα χαρακτηριστικά που φημολογούνται, η εν λόγω αναβάθμιση θα αξίζει πραγματικά τα χρήματά της.

Από τη στιγμή που τα εν λόγω στατιστικά στοιχεία ισχύουν για την γενέτειρα της Apple την Αμερική, είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ασία-Αυστραλία, τα iPhone 4/4S διαθέτουν παρομοίως μεγάλο ή και μεγαλύτερο μερίδιο. Επομένως, οι εν δυνάμει αγοραστές του iPhone 6 είναι ακόμη περισσότεροι…

Πηγή: thegang.gr