Υπάρχουν πολλά ηλεκτρικά skateboards στην αγορά, όπως και πολλά ηλεκτρικά boards για το βουνό. Το Pro-Line V3 DS όμως ξεχωρίζει γιατί είναι αυτό που θα λέγαμε στη γλώσσα των μοτοσικλετών on-off. Ο χρήστης δηλαδή μπορεί να το χρησιμοποιήσει και στο δρόμο αλλά και σε μονοπάτια στο βουνό.

Το νέο όχημα έρχεται από μια ομάδα που εδρεύει στην Καλίφορνια και οι αναβάτες το χειρίζονται ασύρματα μέσω ειδικού χειριστηρίου, το οποίο διαθέτουν και άλλα skateboards στην αγορά. Το dual sport skateboard μπορεί να φτάσει την ταχύτητα των 32 χλμ/ώρα και ο κινητήρας ελέγχεται μέσω ενός «χειριστηρίου-όπλου» 3G/2.4 GHz Remote Control.

To Pro-Line V3 DS διαθέτει δύο σετ τροχών, ένα για το δρόμο και ένα για το βουνό. Η αλλαγή των τροχών είναι εύκολη διαδικασία και γίνεται μέσα σε μόλις λίγα λεπτά.

Το skateboard έκανε την εμφάνισή του στο Kickstarter, στο πλαίσιο της προσπάθειας των δημιουργών να βρουν χορηγούς για τη μαζική παραγωγή του Pro-Line V3 DS. Στο Kickstarter υπάρχει ποικιλία δωρεών που μπορεί να επιλέξει κανείς, ενώ αν διαθέσει 750 δολάρια, μπορεί να πάρει την έκδοση και με τα δυο σετ τροχών.