Επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά την τεράστια δημοφιλία του, ειδικά στα κοινωνικά δίκτυα, ο Justin Bieber έγινε ο πρώτος χρήστης του Instagram που κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο «Likes» για ένα βίντεο που δημοσίευσε, το οποίο, μάλιστα, κοντεύει να φτάσει τους 1.5 εκατομμύριο οπαδούς.

Μάλιστα, το γεγονός επιβεβαιώθηκε από την ίδια την υπηρεσία. Το βίντεο δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουνίου, την ίδια δηλαδή ημέρα που το Instagram πρόσθεσε τις νέες δυνατότητες προσθήκης βίντεο στη δημοφιλή εφαρμογή.

Το βίντεο δείχνει το Bieber χωρίς μπλούζα, να ενημερώνει το κοινό του για τα νέα χαρακτηριστικά του Instagram. Ο Bieber μάλιστα, είχε γίνει ο πρώτος χρήστης της υπηρεσίας που κατάφερε να ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο οπαδούς το Μάρτιο του 2012, ενώ πλέον έχει περισσότερους από 9 εκατομμύρια.

Ο δεκαεννιάχρονος σταρ δημοσίευσε το ίδιο βίντεο και στο Twitter, όπου και εκεί πρόσφατα έγινε ο πρώτος χρήστης που ξεπέρασε τα 40 εκατομμύρια οπαδούς!

Φυσικά ο Bieber δεν είναι η μόνη διασημότητα που δημοσίευσε κάποιο βίντεο στο Instagram. Προσωπικότητες όπως η Madonna, o LeBron James, ο Jimmy Fallon και άλλοι, έχουν μοιραστεί κάποιες από τις προσωπικές τους στιγμές μέσω της νέας υπηρεσίας.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Bieber…