Συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία τους, η LG Electronics και η Qualcomm Technologies ανακοίνωσαν ότι ο διάδοχος του βραβευμένου LG Optimus θα είναι «εφοδιασμένος» με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800, το πιο προηγμένο mobile chipset της αγοράς.

Οι νέες συσκευές G Series της LG, εξοπλισμένες με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800, θα θέσουν σε νέες βάσεις την εμπειρία χρήσης ενός smartphone, εξασφαλίζοντας εκπληκτικές επιδόσεις, εντυπωσιακά γραφικά και εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας.

Ο επεξεργαστής Snapdragon 800 υποστηρίζει την τεχνολογία carrier aggregation και έχει σχεδιαστεί με στόχο να μεγιστοποιεί το φάσμα που αξιοποιεί μια σύνδεση LTE, ώστε να αυξάνεται η ταχύτητα σύνδεσης και να μειώνεται η καθυστέρηση (latency).

Με απόδοση έως και 75 τοις εκατό καλύτερη σε σχέση με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 Pro, ο Snapdragon 800 θα είναι σε θέση να υποστηρίζει πολλές από τις κορυφαίες τεχνολογίες επικοινωνίας, εξασφαλίζοντας την απόλυτη εμπειρία χρήσης.

Μεταξύ των τεχνολογιών αυτών περιλαμβάνονται:

– CPUs Krait 400 σε quad configuration και χρονισμένη σε υψηλότερη ταχύτητα για καλύτερες επιδόσεις επεξεργασίας και επικοινωνίας.

– Αρχιτεκτονική προηγμένου aSMP (asynchronous Symmetric Multiprocessing) για δυναμικό έλεγχο και ρύθμιση της ισχύος κάθε πυρήνα, μέσω της οποίας εξασφαλίζεται μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας χωρίς τη χρήση ειδικών πυρήνων επεξεργασίας.

– Πολλές και πλήρως ενσωματωμένες επιλογές συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας 4G LTE Advanced Carrier Aggregation.

– Νέα GPU Adreno 330 με περισσότερο από δύο φορές καλύτερη υπολογιστική απόδοση σε σχέση με την σημερινή Adreno 320 GPU.

– Εγγραφή/αναπαραγωγή βίντεο και οθόνη Ultra HD, ανάλυση 4 φορές μεγαλύτερη σε σχέση με το 1080p HD
Πολυκάναλος ήχος HD με DTS-HD και Dolby Digital Plus, με δυνατότητα υποστήριξης υλικού ανάλυσης μέχρι και 2560 x 2048 pixels και Miracast 1080p HD.

– Τεχνολογία εντοπισμού θέσης Qualcomm IZat, με λειτουργία GNSS για μεγαλύτερη ακρίβεια στην πλοήγηση και στα location services.

Πηγή: thegang.gr