Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Ζέτα Δούκα επισκέφτηκε πριν λίγες μέρες τα καταστήματα WIND, για την ανανέωση του συμβολαίου της στο νέο πρόγραμμα W της WIND.

Στο κατάστημα της WIND στην Κηφισίας, η συμπαθέστατη ηθοποιός είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το νέο απόλυτο συμβόλαιο W με απεριόριστη επικοινωνία προς όλα τα δίκτυα, αλλά και για το καλύτερο Windows Phone κινητό της αγοράς, το Nokia Lumia 720. Το νέο Lumia 720, το νέο Social & Chic κινητό της Nokia, διατίθεται κατά αποκλειστικότητα από τα καταστήματα WIND, συνδυάζοντας το στιλ και την καινοτομία τελευταίας τεχνολογίας.

Το Nokia Lumia 720 αποτελεί την πιο «value for money» επιλογή της κατηγορίας του. Στα πλεονεκτήματα του μπορούν να προστεθούν η κυρτή και μαύρη ClearBlack LCD οθόνη των 4,3 ιντσών, μέσα από την οποία ο χρήστης μπορεί να λαμβάνει άμεσες ενημερώσεις από τους φίλους του χάρη στα Live Tiles.

Με κάμερα ανάλυσης 6,7 megapixels και φακό που φέρει τη σφραγίδα της Carl Zeiss το Nokia Lumia 720 εγγυάται τη λήψη άκρως ικανοποιητικών φωτογραφιών ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Από τις εφαρμογές του ξεχωρίζει αυτή του Place Tag που προσθέτει στις φωτογραφίες «ετικέτες» με τον τόπο όπου έχει γίνει η λήψη τους.