proho.gr

Aπ’ ό,τι φαίνεται το επόμενο Galaxy δεν θα είναι η μόνη σημαντική ανακοίνωση της Samsung στις 3 Μαΐου στο Λονδίνο. Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία ετοιμάζει και αυτή μια υπηρεσία cloud η οποία θα είναι ανταγωνιστική με το iCloud.

Σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά της οι πληροφορίες όπως θα περίμενε κανείς είναι ελάχιστες. Γίνεται μόνο λόγος για συνεργασία με δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές καθώς και για έλλειψη των περιορισμών που έχει το iCloud σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο που μπορεί να ανεβάσει κανείς.

Ως προς το χώρο που θα προσφέρει, αυτός λογικά θα είναι περισσότερος από τα 5GB που δίνει η Apple. Δεν είναι σαφές όμως αν αυτή η πληροφορία αναφέρεται στο δωρεάν πακέτο ή σε κάποια αναβάθμιση του.

Πάντως στους λόγους για τους οποίους η Samsung δεν δημιούργησε νωρίτερα κάποια αντίστοιχη υπηρεσία συμπεριλαμβάνεται και το γεγονός ότι δεν έβρισκε κάποιον αξιόπιστο συνεργάτη. Τελικά όμως αποφάσισε να συνεργαστεί με την Microsoft οπότε και μπόρεσε να δώσει στο προϊόν της ακριβώς τις προδιαγραφές που επιθυμούσε.