Ακριβώς πάνω στην ώρα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, το The Sims 3 Master Suite Stuff pack ανεβάζει ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία του παιχνιδιού με την προσθήκη ενός πολυτελούς ντεκόρ στην κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο, πονηρά εσώρουχα και παιχνιδιάρικες κομμώσεις.

Κάντε τη ζωή των Sims σας πιο πικάντικη αναβαθμίζοντας τα έπιπλα της κρεβατοκάμαρας με ένα ρομαντικό κρεβάτι με ουρανό, μια καρέκλα εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 1940 και ένα πολυτελές τζάκι. Ύστερα μετακινηθείτε στο μπάνιο και εκσυγχρονίστε το look του με ένα πανέμορφο λουτρό, μια κομψή και στιλάτη μπανιέρα και αναμμένα κεριά για να δημιουργήσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα spa. Βάζα, ροδοπέταλα και συνθέσεις κουρτινών θα προσθέσουν τις τελευταίες απαραίτητες πινελιές οι οποίες θα ολοκληρώσουν την ολοκαίνουργια master σουίτα.

Οι Sims σας θα χαλαρώσουν μέσα στα επανασχεδιασμένα περιβάλλοντα ακόμα περισσότερο με καινούργια εσώρουχα και νυχτικά, που αποτελούν την τέλεια αμφίεση για μια νύχτα με τον Sim της καρδιά σας. Ολοκληρώστε το συνολικό look του Sim σας με ανέμελα αλλά μοντέρνα χτενίσματα τα οποία θα συμπληρώσουν τον καινούργιο χάλαρο τρόπο ζωής του.

Το The Sims 3 Master Suite Stuff κοστίζει 14.99€, διαθέτει σήμανση PEGI 12 και είναι διαθέσιμο σε PC/Mac στο κοντινότερο σας κατάστημα καθώς και σαν ψηφιακό download για PC στο: http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/DisplayProductDetailsPage/ThemeID.850300/productID.231553700

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το παιχνίδι ή οποιοδήποτε άλλο από τα The Sims 3 παιχνίδια, παρακαλούμε επισκεφτείτε το http://www.thesims3.com/.