Μετά τον Έβαν Γουίλιαμς, άλλος ένας ιθύνων νους του Twitter , ο συνιδρυτής Μπιζ Στόουν, ανακοίνωσε ότι , πέντε χρόνια μετά την ίδρυση της πλατφόρμας παραιτείται για να ασχοληθεί με κάτι πιο ενδιαφέρον.

Ο 37χρονος Στόουν δηλώνει ότι στα σκαριά βρίσκεται μία νέα, μεγάλη επιχείρηση και επιθυμεί να στρέψει εκεί όλη του την προσοχή. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ο Στόουν θα συνεργαστεί και πάλι με τους Γουίλιαμς και Γκόλντμαν, με σκοπό την εφεύρεση μιας καινοτομίας που θα είναι το μέλλον του Διαδικτύου.

Έτσι το δημοφιλέστατο Twitter θα πρέπει πλέον να λειτουργήσει χωρίς τον άνθρωπο που του ανέπτυξε τόσο πολύ, αν και ο ίδιος ο Στόουν εμφανίζεται καθησυχαστικός, τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να παρέχει τις πολύτιμες συμβουλές του στους συναδέλφους του.

Το Twitter έχει ήδη αλλάξει 4 διευθύνοντες συμβούλους μέσα σε πέντε χρόνια, ενώ έχει βρεθεί και στο στόχαστρο της αμερικανικής Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου, η οποία ερευνά τυχόν παρατυπίες στον τρόπο με τον οποίο το Twitter χρησιμοποιεί τις διαφημίσεις και τις εφαρμογές που υπάρχουν στην πλατφόρμα του.