Με το που ανακοινώθηκε η εξαγορά της Skype από την Microsoft, σε όλο το διαδίκτυο φούντωσε η συζήτηση για τους λόγους που οδήγησαν τη Microsoft σε αυτή την κίνηση. Το μοναδικό σίγουρο είναι ότι ο συνδυασμός Kinect και Skype θα μας προσφέρει μια νέα εμπειρία πάνω στη πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων, πέραν των διαφόρων οικονομικών παιχνιδιών από τις μεγάλες εταιρείες.

Μέχρι τώρα ήταν δυνατό να πραγματοποιείς βιντεοκλήσεις μέσω του Kinect και του Hotmail και να χρησιμοποιείς την οθόνη της τηλεόρασής σου. Με το Skype όμως τώρα μπορείς να επικοινωνήσεις με τον οποιοδήποτε δίχως περιορισμούς, δηλαδή μπορεί να είστε εσείς σπίτι μπροστά από την τηλεόρασή σας και ο συνομιλητής σας να χρησιμοποιεί iPhone, Android, iPad και σε λίγες μέρες το πολυαναμενόμενο Windows 7, αλλά και το ανάποδο να δεχθείτε εσείς κλήση δηλαδή στην τηλεόρασή σας από μία από τις παραπάνω συσκευές.

Δείτε βίντεο με το νέο τρόπο επικοινωνίας μέσω της άνεσης του καθιστικού σας και της τηλεόρασής σας, μερικές εφαρμογές που ήδη χρησιμοποιούν την βιντεοκλήση και που πολύ σύντομα θα προστεθεί σε αυτές και το skype

Δείτε το βίντεο…