Το iTablet είναι ένα μικρό ασύρματο πληκτρολόγιο Bluetooth, εξοπλισμένο στην κάτω του πλευρά με touchpad.

Αυτή λοιπόν, η ευπροσάρμοστη μονάδα εισαγωγής σας επιτρέπει να ελέγχετε ηλεκτρονικούς υπολογιστές με λειτουργικά συστήματα Windows 7 ή XP, iPad, iPhone, κινητά με Android αλλά και ταμπλέτες, διάφορες διαδραστικές τηλεοράσεις, καθώς και ηλεκτρονικές κονσόλες παιχνιδιών, οτιδήποτε υποστηρίζει επικοινωνία με Bluetooth με λίγα λόγια.

Στο πίσω μέρος του, όπως αναφέραμε υπάρχει touchpad , έτσι ώστε όταν χρησιμοποιείτε τους αντίχειρες για να γράφετε, σας παρέχετε η δυνατότητα να μετακινείτε τον κέρσορα με τα δάκτυλά σας. Η μορφή του θυμίζει χειριστήριο ηλεκτρονικής παιχνιδομηχανής, ώστε να εφαρμόζει απόλυτα στη μορφολογία του ανθρώπινου χεριού, επιτρέποντας παράλληλα την ελεύθερη κίνηση τόσο των αντιχείρων, όσο και των υπόλοιπων δακτύλων για να πραγματοποιήσουν ξεχωριστές λειτουργίες την ίδια στιγμή.

Η λογική του σχεδιασμού είναι ιδιαίτερα έξυπνη μιας και ηείναι πλήρως εργονομικό, αφού αξιοποιείς όλο το χέρι, επιτελώντας δύο διαφορετικές λειτουργίες με μία συσκευή, ενώ εξοικονομείται και χώρος με την τοποθέτηση του touchpad από την πίσω πλευρά.

Στην αρχή είναι αναμενόμενο να δυσκολευτείτε μέχρι να του πάρετε τον αέρα, αλλά εύκολα θα το συνηθίσετε. Η τιμή του είναι στα 90€ και διατίθεται σε 2 χρώματα, μαύρο και άσπρο ενώ το πληκτρολόγιο διατίθεται με λατινικούς μόνο χαρακτήρες προς το παρόν.