Η Sony Ericsson τιμήθηκε με το «Βραβείο Ανάπτυξης Ελληνικών Εφαρμογών» για Smartphones κατά τη διάρκεια του 1ου Συνεδρίου Infocom Apps που διοργάνωσε με επιτυχία η Smart Press.

Η αναγνώριση της Sony Ericsson στην Ελλάδα οφείλεται στη συνεχή προσπάθεια για ανάπτυξη εφαρμογών τοπικού περιεχομένου για την πλατφόρμα Αndroid™ την οποία χρησιμοποιεί η σειρά smartphones Xperia™. Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η υποστήριξή της στη δημιουργία των applications του περιοδικού-οδηγού πόλης Down Town και του δημοφιλούς newsletter Athens Daily Secret τα οποία βρίσκονται ήδη διαθέσιμα σε όλους μέσα στο Android™ market.

Η Sony Ericsson στοχεύει στο να αναδείξει τα πλεονεκτήματα των smartphones και του λειτουργικού συστήματος Android™ στο ευρύ κοινό, καθώς και τον τρόπο που μπορεί να απολαμβάνει την αγαπημένη του διασκέδαση ή ενημέρωση μέσα από την αντίστοιχη εφαρμογή και μάλιστα δωρεάν.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά Xperia™ και τις εφαρμογές Android™ στο www.sonyericsson.com/xperiaworld.