Ένας χρήστης του TikTok αποκάλυψε τον λόγο που δεν μπορείς να κερδίσεις στο γνωστό σε όλους μας παιχνίδι με τις δαγκάνες και τα λούτρινα αρκουδάκια, αλλά και πώς να χακάρεις το σύστημα, για να είσαι νικητής κάθε φορά.

Ο δημιουργός του βίντεο αποκάλυψε το εύκολο κόλπο στο TikTok το οποίο έγινε γρήγορα viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 3,4 εκατομμύρια προβολές στο διαδίκτυο.

Γιατί λοιπόν όσοι παίζουν χάνουν το επιθυμητό παιχνίδι λίγο πριν από την τρύπα εξόδου;

Ο TikTokker @jiuziauyo30 εξηγεί ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το arcade παιχνίδι είναι εξοπλισμένο με «επίπεδα ευαισθησίας από ένα έως πέντε, με το πέντε να αντιστοιχεί στο πιο σφιχτό κράτημα και το ένα στο πιο χαλαρό».

«Κάθε φορά που ξεκινάτε, το μηχάνημα επιλέγει τυχαία ένα επίπεδο», λέει και συμπληρώνει «οι πιθανότητες να πάρεις 5 είναι οι λιγότερες».

Ο TikTokker έχει επινοήσει έναν τρόπο με τον οποίο οι παίκτες μπορούν να έχουν την πιο σφιχτή ρύθμιση λαβής κάθε φορά.

«Αν πατήσετε αριστερά, δεξιά, αριστερά, δεξιά, κάτω, κάτω και στη συνέχεια πατήσετε το κουμπί αρπαγής δύο φορές προτού ξεκινήσετε, θα ακούσετε έναν προτρεπτικό ήχο», συμβούλεψε ο TikTokker.
«Αυτό σημαίνει ότι το μηχάνημα έχει περάσει στο επίπεδο ευαισθησίας πέντε. Αν προσπαθήσετε να το κάνετε, θα επιστρέψετε για να με ευχαριστήσετε».

@jiuziauyo30

THIS IS WHY THE CLAW MACHINE CAN’T CATCH DOLLS#fyp #knowledge #foryoupage #shortknowledge

♬ 原聲 – Short Knowledge

Σύμφωνα με την nypost ο Jiuziauyo30 δεν είναι το πρώτο άτομο που ισχυρίζεται ότι έχει χακάρει το παιχνίδι.

Πέρσι, ένας άλλος λάτρης του διαδικτυακού arcade ισχυρίστηκε ότι χάκαρε το μηχάνημα, πατώντας δύο φορές το επάνω κουμπί του παιχνιδιού.