Η έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού πλησιάζει και ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι πανέτοιμος όπως έδειξε και η 1η θέση που πήρε στο διεθνές τουρνουά ενόργανης γυμναστικής στη Γάνδη, όπου συγκέντρωσε 15.133 βαθμούς, επίδοση που είναι η καλύτερη στην Ευρώπη για φέτος.

Ο Πετρούνιας έχει αποδείξει πολλές φορές ότι είναι ο άρχοντας των κρίκων και θέλει να το κάνει και στο Παρίσι, έχοντας τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Κάτι που θα πρέπει να επιβεβαιωθεί και στην πράξη, με τον Έλληνα πρωταθλητή να δείχνει ότι είναι έτοιμος.

Με 15.133 βαθμούς ο Πετρούνιας νίκησε στο διεθνές τουρνουά ενόργανης γυμναστικής στη Γάνδη έχοντας κάνοντας την καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη για φέτος, αποδεικνύοντας έτσι ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Η προετοιμασία του Έλληνα πρωταθλητή θα συνεχιστεί στο Βέλγιο και στο μυαλό του δεν βρίσκεται τίποτα άλλο παρά μόνο το τρίτο μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έχοντας κατακτήσει το χρυσό στο Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016 και το χάλκινο στο Τόκιο το 2021.