Ο Μάρκους Ράσφορντ θέλησε να επιβραβεύσει έναν 9χρονο οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το φιλανθρωπικό του έργο, στέλνοντάς του μια κονσόλα PS5 και το PES 2021. Ο 9χρονος Μάρκους Γουόρθινγκτον που γεννήθηκε και ζει στο Μέρσεισαιντ έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό μια καμπάνια στήριξης παιδιών που ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας.

Ο ποδοσφαιριστής της αγγλικής ομάδας συμμετέχει με παρόμοιες ενέργειες και έπεσε το μάτι του στην προσπάθεια του 9χρονου, μέσα από έναν λογαριασμό που έχει δημιουργήσει ο νεαρός στο Twitter και στο Instagram μαζί με τον πατέρα του.

«Δεν είμαστε καλοί για να αναφερόμαστε, είμαστε καλοί γιατί αυτό είναι το σωστό. Είναι ανακουφιστικό να βοηθάμε άλλους. Είμαι περήφανος για τις ιστορίες που διάβασα για σένα και την προσπάθειά σου στο Twitter, αλλά και το πόσο βοήθησες κόσμο πέρσι. Για να σου δείξω την ευγνωμοσύνη μου, θα ήθελα να σε επιβραβεύσω. Δεν θα επιβραβεύονται όλες οι καλές πράξεις που θα κάνεις στη ζωή σου, αλλά θέλω να κοιτάς αυτό το δώρο και να θυμάσαι πόσο ωραία είναι η αίσθηση να βοηθάς άλλους», έγραψε στην επιστολή που συνόδευε το δώρο ο Ράσφορντ.

Ο μικρός Τζέικομπ δήλωσε στο BBC χαρούμενος από την ενέργεια του Ράσφορντ. «Χοροπηδούσα στο δωμάτιο όταν άνοιξα το πακέτο. Ο Ράσφορντ είναι ο αγαπημένους μου παίκτες και ελπίζω να τον δω να παίζει περισσότερο για την εθνική ομάδα».

Πηγή φωτογραφιών: John Wothington

Πηγή: Gazzetta.gr