Μια δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ. Ο 31χρονος επιθετικός, που τώρα αγωνίζεται στη μεξικανική Τίγκρες, κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με τη φημολογία που τον θέλει στην Παρί Σεν Ζερμέν το προσεχές καλοκαίρι ως μπακ απ του Καβάνι.

Ο Ζινιάκ, που είναι φανατικός υποστηρικτής της Μαρσέιγ (μεγάλης αντιπάλου της Παρί), της οποίας τη φανέλα φόρεσε και για κάποια χρόνια και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, δεν κρύφτηκε. «Καλύτερα να πεθάνω, παρά να πάω σ’ αυτούς! Μισώ την Παρί Σεν Ζερμέν. Ακόμη κι αν μου προσέφεραν τα δεκαπλάσια χρήματα, πάλι δεν θα πήγαινα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, έριξε παραπάνω… λάδι στη φωτιά, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη μεγάλη ανατροπή της Μπαρτσελόνα επί της Παρί για τη φάση των «16» του Champions League. «Δεν φαντάζεστε πόσο πολύ φώναξα στο έκτο γκολ της Μπάρτσα. Ακόμη και η γυναίκα μου φοβήθηκε λιγάκι με την αντίδρασή μου».

Ο Ζινιάκ περνάει τη… δεύτερη ποδοσφαιρική του νιότη στην Τίγκρες, με της οποίας τη φανέλα έχει σκοράρει 49 φορές σε 86 εμφανίσεις, κάτι που έχει κάνει πολλούς συλλόγους της Ευρώπης να τον θέλουν πίσω στη γηραιά ήπειρο. Μια από αυτές λέγεται πως είναι και η Παρί, αλλά όπως φαίνεται εισέπραξε ήδη «άκυρο».