Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ήταν βέβαιο ότι θα έφερνε -εστω και κάποιες λίγες- διαφοροποιήσεις στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ώρας των Σπορ», κάτι τέτοιο όντως θα συμβεί, ωστόσο όχι στις θέσεις που απαιτείται ενίσχυση του ρόστερ, αλλά στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά των παικτών που θα αποκτηθούν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, έχουν ήδη διαμορφωθεί νέες λίστες με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, με το τιμ που είναι υπεύθυνο για τον σχεδιασμό, να μπαίνει πιο εντατικά τις επόμενες ημέρες στη διαδικασία να συγκεκριμενοποιηθούν οι στόχοι για σέντερ φορ, πλάγιους μεσοεπιθετικούς και κεντρικό μέσο, αλλά και να προχωρήσουν στη συνέχεια οι επαφές για την απόκτησή τους.

Ο Ουζουνίδης φέρεται να μην έχει σταματήσει να ασχολείται με την ομάδα από την Παρασκευή (25/05), όταν και ανέλαβε τα ηνία της. Μάλιστα, είτε σήμερα είτε, αύριο αναμένεται να περάσει από το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, όπου και θα συνεργάζεται καθημερινά με το επιτελείο του για όσα απασχολούν το αγωνιστικό τμήμα της Ένωσης.