Αρνητικός σε εξωδικαστικό συμβιβασμό εμφανίζεται ο Γενς Βέμερ, αναφορικά με τα χρήματα που του οφείλονται από τον Παναθηναϊκό. Αυτό σημαίνει ότι η εκδίκαση της υπόθεσής του ίσως φέρει άσχημα μαντάτα στο «τριφύλλι», καθώς είναι αρκετά πιθανός ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών.

Χθες το απόγευμα υπήρξε συνάντηση με την πλευρά του Γερμανού μπακ, με τον δικηγόρο του, Πάρη Ατλαμάζογλου, να λέει πως θα ενημέρωνε τον πελάτη του για την πρόταση των «πράσινων». Όπως φαίνεται, εκείνος δεν την είδε θετικά (για μια ακόμη φορά)…

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, η πρόταση του «τριφυλλιού» αφορούσε την άμεση καταβολή λίγων χρημάτων και στη συνέχεια αποπληρωμή των περίπου 500 χιλιάδων ευρώ (600 χιλ. ευρώ μαζί με την εφορία) μέσω πολλών δόσεων.

Ο Βέμερ δείχνει ανένδοτος και ζητάει ένα πολύ μεγάλο ποσό μπροστά (πάνω από 300.000 ευρω) και όλα δείχνουν πως η υπόθεσή του θα εκδικαστεί κανονικά. Ο Παναθηναϊκός επιδίωξε να πάρει νέα αναβολή, για την ερχόμενη Δευτέρα (12/03), μήπως μέχρι τότε καταφέρει και τα βρει με τον ποδοσφαιριστή. Ο πρόεδρος διέκοψε τη διαδικασία, προκειμένου οι δύο πλευρές να συζητήσουν το ενδεχόμενο αυτό.