Η οπαδική βία εξελίσσεται σε… μάστιγα όχι μόνο για τον αθλητισμό αλλά γενικά για την ελληνική κοινωνία και ακόμη μία επιβεβαίωσε έρχεται από το Ηράκλειο Κρήτης, όπου η αστυνομία προχώρησε την Παρασκευή (28/7) στη σύλληψη δύο ατόμων που είχαν πάρει μέρος σε άγρια επεισόδια που είχαν γίνει στην πόλη το βράδυ της 19ης Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το creta24, εκείνη τη βραδιά οπαδοί του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού είχαν συγκρουστεί φορώντας κράνη και χρησιμοποιώντας μεταλλικά αντικείμενα, ρόπαλα και φωτοβολίδες, σε ένα σκηνικό που ήταν πολύ άγριο.

Από τότε πέρασαν εννιά μέρες και η αστυνομία Ηρακλείου κατάφερε να εντοπίσει τις οικίες οκτώ οπαδών που συμμετείχαν στα επεισόδια και αναγνωρίστηκαν, προχωρώντας στη σύλληψη των δύο εξ αυτών, ηλικίας 30 ετών.

Κατά την έρευνα στις οικίες τους βρέθηκαν ρόπαλα και διάφορα άλλα αντικείμενα ενώ θα εξεταστεί και ο ρόλος των άλλων εμπλεκόμενων στην υπόθεση. Σε ό,τι αφορά τους δύο που συνελήφθησαν, αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα αφού σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους.