Ο Παναθηναϊκός είναι… on fire στις μεταγραφές και μετά την ανακοίνωση για την απόκτηση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έρχεται και αυτή για τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, ο οποίος από το βράδυ της Πέμπτης (27/7) είναι στην Αθήνα και την Παρασκευή αναμένεται να ολοκληρωθεί και αυτή η μεταγραφή.

Οι Πράσινοι έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον 23χρονο και ύψους 2,16μ. Πολωνό σέντερ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ισπανία με τη Γκραν Κανάρια, έχοντας κατά μέσο όρο 8,6 πόντους (40,9% στα τρίποντα), 3,8 ριμπάουντ, 1 κόψιμο και 1 λάθος σε 17 λεπτά συμμετοχής.

Στο συμβόλαιο του Μπαλτσερόφσκι υπήρχε ρήτρα αποδέσμευσης για 500.000 δολάρια και ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να κάνει χρήση αυτής μετά τη θετική εισήγηση του Εργκίν Αταμάν, με τον παίκτη να έρχεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει με κάθε επισημότητα τη μεταγραφή του.

Για να γίνει αυτό, απομένουν τα τυπικά. Να περάσει, δηλαδή, τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις την Παρασκευή (28/7) και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ανακοινωθεί και επισήμως από την ΚΑΕ.