Η Εθνική Βραζιλίας έκανε… πρεμιέρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών και τώρα οι fans του μοντέλου Κρις Γκαλέρα περιμένουν να τηρήσει την υπόσχεση που τους έδωσε. Η εκρηκτική playmate και δημιουργός περιεχομένου για ενήλικες στην πλατφόρμα Onlyfans είχε τάξει να ανεβάζει «καυτές» και γυμνές φωτογραφίες της στα social media της για κάθε γκολ που σημείωνε η Βραζιλία στη διοργάνωση.

Και η στιγμή, λοιπόν, έφτασε. Η «σελεσάο» έκανε ντεμπούτο και «διέλυσε» με 4-0 τον Παναμά στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του 6ου ομίλου σε ματς όπου η ομάδα της Πία Σουντχάγκε ήταν ξεκάθαρα ανώτερη και η Άρι Μπόρζες πρωταγωνίστησε σημειώνοντας το πρώτο χατ τρικ της φετινής διοργάνωσης που διεξάγεται στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

https://www.instagram.com/p/CuhZz3dOx1k/?hl=en

Το μοντέλο ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στις παίκτριες της Βραζιλίας πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου και πλέον οι περισσότεροι από 500.000 followers περιμένουν να κάνει πραγματικότητα την υπόσχεσή της.

Η εντυπωσιακή 35χρονη Βραζιλιάνα είχε δώσει παρόμοια υπόσχεση και τον περασμένο Νοέμβριο πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανδρών στο Κατάρ. Μόνο που τότε η υπόσχεσή της ήταν πως θα εμφανιζόταν γυμνή μονάχα σε περίπτωση κατάκτησης του τίτλου. Η Βραζιλία αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Κροατία.