Ο Ντούσαν Τάντιτς αποχώρησε ως ελεύθερος από τον Άγιαξ και ισπανική ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι πέντε ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτές και τον Ολυμπιακό, από την πλευρά του οποίου δεν υπάρχει κανένα σχόλιο για όσα μεταγραφικά σενάρια κυκλοφορούν.

Ο Τάντιτς είχε πάει στον Άγιαξ το 2018 και πέρασε πέντε χρόνια κατά τη διάρκεια των οποίων έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, βοηθώντας μάλιστα την ομάδα να φτάσει ως τους ημιτελικούς του Champions League τη σεζόν 2018-19.

Τώρα, στα 34 του χρόνια πλέον, αποχώρησε ως ελεύθερος από την ομάδα του Άμστερνταμ αφού ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του και ισπανική ιστοσελίδα και συγκεκριμένα η estadiodeportivo.com υποστηρίζει ότι πέντε ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, η μία εξ αυτών των ομάδων είναι ο Ολυμπιακός, ενώ για τον Σέρβο εξτρέμ, ο οποίος μπορεί να παίξει και ως επιθετικός φέτος, φέρονται να ενδιαφέρονται και οι Αλ Αχλί, Γιουβέντους, Ίντερ Μαϊάμι και Μπεσίκτας. Σε ό,τι αφορά τη Γιούβε, όμως, τα ιταλικά ΜΜΕ διαψεύδουν τα πάντα.