Η αρνητική απάντηση του Άρη στην πρόταση για τον Γιακούμπ Μπράμπετς αναγκάζει τον Παναθηναϊκό να συνεχίσει να ψάχνει τον κεντρικό αμυντικό που χρειάζεται και δεν αποκλείεται τελικά να τον βρει στη Ρωσία και συγκεκριμένα στη Λοκομοτίβ Μόσχας, αφού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει πολύ καλή γνώμη για τον Τιν Γεντβάι.

Όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ το gazzetta.gr, οι Πράσινοι… καίγονται για την απόκτηση στόπερ αφού οι δύο κρίσιμες αναμετρήσεις με τη Ντνίπρο για τα προκριματικά του Champions League είναι προ των πυλών και ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί και αρέσουν πολύ στον Γιοβάνοβιτς είναι ο Γεντβάι.

Ο 27χρονος Κροάτης, ο οποίος υπήρξε διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του έχοντας θέση στην αποστολή για το Μουντιάλ 2018, όταν η «Χρβάτσκα» έφτασε ως τον τελικό, είχε πάρει μεταγραφή το 2021 στη Λοκομοτίβ Μόσχας, η οποία είχε πληρώσει 4 εκατ. στη Λεβερκούζεν.

Τους τελευταίους έξι μήνες, με δεδομένη την κατάσταση που επικρατεί στη Ρωσία, ο Γεντβάι είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στην Αλ Αΐν και είναι αρκετά πιθανό ο Παναθηναϊκός να κάνει τα προσεχή 24ωρα κίνηση για την απόκτησή του.