Με story που «ανέβασε» στον λογαριασμό της στο Instagram, η Μαρία Σάκκαρη αντέδρασε στην εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις «πόσταρε» μια γαλάζια καρδιά στο μήνυμα του πρωθυπουργού της Ελλάδας μετά την επανεκλογή του.

Η τενίστρια προσπαθεί να διατηρήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, καθώς είναι γνωστό ότι είναι σε σχέση με τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο, για τον οποίο έχει μιλήσει με τα πιο τρυφερά λόγια.

Προετοιμασία για το Wimbledon

Στο μεταξύ, η Μαρία Σάκκαρη, που παρέμεινε στο νούμερο οκτώ της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, όπως ανακοίνωσε ο οργανισμός τη Δευτέρα (26/6) συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στο Wimbledon, όπου θα επιδιώξει να κατακτήσει τον πρώτο Grand Slam τίτλο της καριέρας της.

Στη διάρκεια της Δευτέρας έκανε εντατική προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Wimbledon μετά την ανακοίνωση της απόσυρσής της από το τουρνουά του Ίστμπουρν προκειμένου να αφοσιωθεί στην προετοιμασία της πριν από το μεγάλο τουρνουά.