Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη έχει ένας οπαδός της Χαλ -η οποία αγωνίζεται στην Championship της Αγγλίας- και ο λόγος είναι ότι… παρενόχλησε σεξουαλικά τη μασκότ της ομάδας, με αποτέλεσμα το κλαμπ να βγάλει ανακοίνωση και να συνεργαστεί με την αστυνομία, η οποία τον αναζητάει.

Συγκεκριμένα, μια φωτογραφία που κυκλοφορεί στα social media δείχνει έναν οπαδό της Χαλ να τραβάει προς συγκεκριμένο σημείο του σώματός του το κεφάλι της μασκότ, ποζάροντας χαμογελαστός στην κάμερα.

Μια φωτογραφία που προκάλεσε αμέσως αντιδράσεις, με το κλαμπ να κινητοποιείται, να συνεργάζεται με την αστυνομία για τον εντοπισμό του οπαδού και να βγάζει μια ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει τα εξής…

«Ο σύλλογος ερευνά το περιστατικό και συνεργάζεται με την αστυνομία. Λαμβάνουμε τέτοια θέματα με τη μέγιστη σοβαρότητα και δεν ανεχόμαστε κανενός είδους αντικοινωνικές συμπεριφορές.

Ο σύλλογος έχει δεσμευτεί να διασφαλίσει ότι το MKM Stadium είναι ένα φιλικό, ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον τόσο για το προσωπικό όσο και για τους φιλάθλους και θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα εναντίον των υπευθύνων».