Ο Κιλιάν Μπαπέ έχει γίνει πρωταγωνιστής και στο φετινό καλοκαίρι από τη στιγμή που ενημέρωσε ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν που λήγει το 2024 και η συμβουλή του Λιονέλ Μέσι είναι να φύγει από τους Γάλλους και να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός θα μπορούσε να είναι από πέρυσι παίκτης της ισπανικής ομάδας αλλά τελικά προτίμησε να ανανεώσει με την Παρί, υπογράφοντας για ένα τρελό ποσό. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχει καμία διάθεση, όπως είπε στη διοίκηση του κλαμπ, να κάνει χρήση της οψιόν επέκτασής του.

Οι Παριζιάνοι, από την πλευρά τους, δεν θέλουν να τον χάσουν ως ελεύθερο και του ξεκαθάρισαν πως ή θα ανανεώσει τώρα το συμβόλαιό του ή θα πωληθεί εντός του καλοκαιριού, με τον αγγλικό Τύπο να ασχολείται με το θέμα και να αναφέρεται στη συμβουλή του Μέσι προς τον Μπαπέ.

Ποια ήταν αυτή; Να αφήσει την Παρί και να υπογράψει στη Ρεάλ. «Θα προτιμούσα να πας στη Μπαρτσελόνα αλλά αν θες να πας στη Ρεάλ, πήγαινε. Σου αξίζει ένα πραγματικά νικηφόρο πρότζεκτ», φέρεται να είπε ο Αργεντίνος στον Γάλλο, με τον οποίο ήταν συμπαίκτης τα τελευταία δύο χρόνια.